Man staat naast forum in Groningen en kijkt in de verte

Wat we doen

Ik heb financiering tot 100.000 euro nodig voor mijn bedrijf

Geld nodig om te starten, groeien, innoveren of uit te breiden?

De impulslening is een laagdrempelige en relatief kleine lening. De lening is bedoeld voor ondernemingen die in Noord-Groningen zijn gevestigd, zich daar willen vestigen of plannen met een aantoonbare economische impact in de regio hebben.

Impulslening van het Groninger Groeifonds

Het Groninger Groeifonds biedt leningen om Noord-Groningse bedrijven te helpen groeien. Daarmee versterken we de economie in de regio. De impulslening is een zakelijke lening voor een product of dienst die gereed is voor de markt.

De impulslening is een toegankelijke lening voor ondernemers, er is geen cofinanciering nodig. De lening kan een strekking hebben tussen de 25.000 en 100.000 euro.

Veelgestelde vragen

Voor wie is het? Hoeveel kan ik lenen? Hoe werkt het allemaal?

Voor wie is het?

  • Kleine, grote, jonge en bestaande bedrijven
  • Alle sectoren
  • Financiering van 25.000 tot 100.000 euro
  • Bedrijven die in de gemeenten Eemsdelta, Midden-Groningen, Oldambt, Het Hogeland (inclusief de dorpen Aduarderzijl, Ezinge, Feerwerd, Garnwerd, en Oostum), en (voormalige gemeente) Ten Boer gevestigd zijn, of zich hier graag willen vestigen
  • Het product of de dienst -waarvoor financiering wordt aangevraagd- is markt gereed en directe omzet is aantoonbaar

Ben je op zoek naar een grotere financiering? Of zit je in een andere fase met je onderneming? Kijk dan bij het Groninger Groeifonds. Het reguliere fonds biedt risicofinanciering tot 1.000.000 euro.

Hoeveel kan ik lenen?

De impulslening is een toegankelijke lening voor ondernemers, er is geen cofinanciering nodig. De lening kan een strekking hebben tussen de 25.000 en 100.000 euro.

Neem contact op met een van onze adviseurs

Daan Ellens

Daan Ellens

mkb verkenner, themaspecialist bedrijfsvoering & financiering

Kees Tuin

Kees Tuin

programmamanager, themaspecialist financiering