Vrijetijdsondernemer in Groningen?

Als sparringpartner voor vrijetijdsondernemers en andere organisaties actief in de vrijetijdssector, denken we mee over hoe vorm te geven aan ideeën, samenwerkingen en andere vraagstukken.

Ontwikkelen Vrijetijdseconomie

De provincie Groningen heeft zowel op toeristisch als cultuurhistorisch gebied enorm veel te bieden. Hierin ligt nog ontzettend veel potentie. Een ontwikkelkans waarbij wij helpen door in de sector te versterken en verbinden wat er al is en te ontwikkelen wat er nog niet is.

Verbinder in de vrijetijds sector

We verbinden ondernemers, overheden, landschapsorganisaties, culturele instellingen, marketingorganisaties en onderwijs. Zo zetten we lokale en regionale samenwerkingen op die zorgen voor prachtige plannen en vruchtbare samenwerkingen.

Sparringpartner voor ondernemers

In gesprek met ondernemers en andere organisaties actief in de vrijetijdssector denken we mee over hoe vorm te geven aan ideeën, samenwerkingen en andere vraagstukken. We denken kosteloos mee over de continuïteit en ambities van jouw onderneming.

Ondernemers aan het woord

Buiten de gebaande paden Genieten van de natuur zonder ruis, met de buitenwereld op afstand: Vincent Beekman en Sander Ejlenberg genieten al jarenlang zelf van zo’n setting tijdens hun zeil- en hiketochten door Europa. Tijdens één van die reizen ontstaat het idee voor Cabiner: een originele overnachting midden in de natuur. Tien jaar later bloeit […]

Kennis & nieuws

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van toekomstige events en ontwikkelingen in de vrijetijdssector? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!