Vrijetijdsondernemer in Groningen?

Als sparringpartner voor vrijetijdsondernemers en andere organisaties actief in de vrijetijdssector, denken we mee over hoe vorm te geven aan ideeën, samenwerkingen en andere vraagstukken.

Ontwikkelen Vrijetijdseconomie

De provincie Groningen heeft zowel op toeristisch als cultuurhistorisch gebied enorm veel te bieden. Hierin ligt nog ontzettend veel potentie. Een ontwikkelkans waarbij wij helpen door in de sector te versterken en verbinden wat er al is en te ontwikkelen wat er nog niet is.

Verbinder in de vrijetijds sector

We verbinden ondernemers, overheden, landschapsorganisaties, culturele instellingen, marketingorganisaties en onderwijs. Zo zetten we lokale en regionale samenwerkingen op die zorgen voor prachtige plannen en vruchtbare samenwerkingen.

Sparringpartner voor ondernemers

In gesprek met ondernemers en andere organisaties actief in de vrijetijdssector denken we mee over hoe vorm te geven aan ideeën, samenwerkingen en andere vraagstukken. We denken kosteloos mee over de continuïteit en ambities van jouw onderneming.

Ondernemers aan het woord

Al langer dan een eeuw is het dé pleisterplaats van Loppersum: Hotel Spoorzicht. Na een aantal moeilijke jaren en een bijna-faillissement van de vorige eigenaar, namen ondernemers Cees de Vries en Albert Kuipers het bedrijf in november 2014 over. En warempel: hotel, restaurant en spa draaien weer als een tierelier. Er moesten en moeten wel […]

Kennis & nieuws

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van toekomstige events en ontwikkelingen in de vrijetijdssector? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!