Man staat naast forum in Groningen en kijkt in de verte

Wat we doen

Vanuit het programma Vrijetijdseconomie helpen wij de vrijetijdsector in de provincie Groningen potentiële kansen te benutten, met als doel een positief effect op de economie en leefbaarheid te creëren.

Sparringpartner voor de vrijetijdsindustrie

De provincie Groningen heeft zowel op toeristisch als cultuurhistorisch gebied enorm veel te bieden. Hierin ligt nog ontzettend veel potentie. Een ontwikkelkans waarbij wij vanuit EBG willen helpen door in de sector te versterken wat er al is en te ontwikkelen wat er nog niet is. Als sparringpartner voor vrijetijdsondernemers en andere organisaties actief in de vrijetijdssector, denken we mee over hoe vorm te geven aan ideeën, samenwerkingen en andere vraagstukken.

Verbinder tussen ondernemers, overheid en onderwijs

Door in te zetten op lokale en regionale samenwerkingen springen we in als verbinder. Vanuit ons programma helpen we daarom ondernemers te verbinden aan de omgeving: mede-ondernemers, overheden, landschapsorganisaties, culturele instellingen, marketingorganisaties etc.

Alles om samen tot prachtige plannen en vruchtbare samenwerkingen te komen.

 

Ben je actief in de vrijetijdsindustrie in de provincie Groningen?

Dan komen we graag met je in contact en gaan graag het gesprek met je aan om te kijken waar we je kunnen helpen.

Je kunt hiervoor contact opnemen met Jenz Verbogt, Vrijetijdsmakelaar binnen het programma, of Michelle Moret, Programmamanager Vrijetijdseconomie.

Dit programma wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van Provincie Groningen, Nationaal Programma Groningen en Waddenfonds.

Neem contact op met een van onze adviseurs

Michelle Moret

Michelle Moret

programmamanager

Jenz Verbogt

Jenz Verbogt

vrijetijdsmakelaar

Christa Assink

Christa Assink

projectbegeleider

Marlies Molenkamp

Marlies Molenkamp

communicatiemanager