Groninger Groeifonds

Geld nodig om te starten, groeien, innoveren of uit te breiden? Het Groninger Groeifonds van de Economic Board Groningen en Provincie Groningen is een laagdrempelig en aantrekkelijk fonds voor ondernemers.

Wij durven meer

Waar anderen risico’s zien, zien wij kansen. Durven andere financiers geen of niet genoeg geld te lenen? Wij gaan verder waar anderen stoppen. Omdat wij het grootste risico nemen en daarmee vertrouwen geven, durven andere geldschieters ook in te stappen. Zo helpen we je plannen waar te maken.

Om te groeien

Wij helpen je groeien. Leg jouw goede businesscase die aantoonbare economische impact in de regio heeft aan ons voor. Wij financieren of participeren tot een bedrag van €1 miljoen. We financieren nooit alleen, er is altijd sprake van cofinanciering.

Voor Noord Groningen

We financieren met aandelen of achtergestelde leningen bedrijven gevestigd in Eemsdelta, Midden-Groningen, Oldambt, Het Hogeland of Ten Boer, of zich hier graag wil vestigen.

Ondernemersverhalen

Vlakbij Winsum vind je Op Maarhuizen: een locatie van ruim 16 hectare waar natuur en cultuur hand in hand gaan onder de bezielende leiding van Mayke Zandstra en Gijs van Rhijn. De unieke locatie is de afgelopen jaren tot volle bloei gekomen, zodat de wierde nu, anno 2024, haar volle potentieel kan benutten. Het ondernemende […]

Kennis & nieuws

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van toekomstige events en interessante bijeenkomsten? Meld je snel aan voor onze algemene nieuwsbrief!