Over het programma Vrijetijdseconomie

Programma Vrijetijdseconomie

Vanuit het programma Vrijetijdseconomie helpen wij de vrijetijdsector in de provincie Groningen potentiële kansen te benutten, met als doel een positief effect op de economie en leefbaarheid te creëren. Economic Board Groningen faciliteert hiervoor als aanjager en sparringpartner lokale samenwerkingen tussen ondernemers, overheid, onderwijs en buiten de vrijetijdssector.

 

Het programma Vrijetijdseconomie wordt mogelijk gemaakt door de provincie Groningen. Dit is een intensieve samenwerking waarbij praktijk en beleid samen komen.

Sparringpartner voor de vrijetijdsindustrie

De provincie Groningen heeft zowel op toeristisch als cultuurhistorisch gebied enorm veel te bieden. Hierin ligt nog ontzettend veel potentie. Een ontwikkelkans waarbij wij vanuit EBG willen helpen door in de sector te versterken wat er al is en te ontwikkelen wat er nog niet is. Als sparringpartner voor vrijetijdsondernemers en andere organisaties actief in de vrijetijdssector, denken we mee over hoe vorm te geven aan ideeën, samenwerkingen en andere vraagstukken.

Vragen? Neem contact op!

Heb je vragen over het EBG-programma Vrijetijdseconomie? Neem dan contact op met Jenz Verbogt of Michelle Moret.

Team Vrijetijdseconomie

Michelle Moret

Michelle Moret

programmamanager

Jenz Verbogt

Jenz Verbogt

vrijetijdsmakelaar

Christa Assink

Christa Assink

projectbegeleider

Marlies Molenkamp

Marlies Molenkamp

communicatiemanager