Sparren over je bedrijf?

Je verbreedt je horizon met de verkenners van GroBusiness. Neem contact op, wij helpen je verder met jouw ondernemersvraagstuk.

Ondernemer in het aardbevingsgebied?

Ondernemers willen vooruit, dat is in het aardbevingsgebied niet anders dan in andere delen van onze provincie. Wij helpen je vooruit.

Verken je ambities

Krijg waardevolle inzichten en concrete aanknopingspunten voor het realiseren van de doelen en ambities van jouw onderneming.

Wij helpen je verder

Groeiambities? Je positie verstevigen? Ondernemersvraagstuk? Je verbreedt je horizon met de verkenners van GroBusiness.

We verbinden je

Wij zetten ons netwerk, binnen en buiten Groningen, in en wijzen je de weg naar mogelijkheden en samenwerkingspartners. Je ziet meer met GroBusiness.

We inspireren je

We delen ervaringen en kennis  en ondersteunen jou. Dit doen we in gesprek met jou, maar ook op onze events. Je denkt groter met de verkenners van GroBusiness.

Ondernemers aan het woord

In september 2023 ziet KEUK, leverancier van robuuste keukens, het levenslicht. Het zusterbedrijf van Harryvan, interieurbouwer met een lange staat van dienst, wordt onder andere bemand door productmanager Niek Kampinga en marketeer Daan Hutten. Samen met twee andere collega’s vormen ze het gedreven team van KEUK. Hun aanpak is ‘radikaal anders, met de k van […]

Kennis & nieuws

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.

Ondernemer in het aardbevingsgebied?

Ondernemers willen vooruit, dat is in het aardbevingsgebied niet anders dan in andere delen van onze provincie. Anders dan bij andere ondernemers brengt de problematiek als gevolg van gaswinning veel zorgen en stress met zich mee.

Wij zijn er voor ondernemers in de hele provincie en dus ook, of juist ook, voor het mkb in de gemeentes Eemsdelta, Groningen, Het Hogeland, Midden-Groningen en Oldambt.

Waar kunnen we je mee helpen?

Binnen ons team werken we met specialisten, daarnaast onderhouden we een netwerk met externe experts. Bekijk met welke thema's we allemaal werken!

Financieren

Groeien

Innoveren

Ondernemen

Internationaal

Verduurzamen

Personeel

Sales & marketing

GroBusiness: ondernemersambities waarmaken

Kon minder, zeggen Groningers als het goed gaat. Maar vanuit de Groninger ondernemersmentaliteit zeggen wij graag: er kan meer! Bij GroBusiness vind je alle ingrediënten voor ondernemen: onafhankelijke expertise, overzicht van relevante financiële regelingen en kennis over de mogelijkheden om jou als ondernemer een stap verder te helpen.

Ondernemen doe je niet alleen. Bij GroBusiness kunnen ondernemers terecht met vragen en voor kennis en inspiratie. Onafhankelijke specialisten uit uiteenlopende sectoren staan voor jou klaar. Voor advies of om mee te sparren, in alle vertrouwelijkheid. Iedere specialist denkt graag met je mee en informeert je over de regelingen en financieringsmogelijkheden waar je als ondernemer gebruik van kan maken. Daarnaast kunnen we je doorverwijzen naar organisaties in onze regio. De adviesgesprekken vanuit GroBusiness zijn kosteloos.

Kees Tuin

Kees Tuin

programmamanager, themaspecialist financiering

John Sportel

John Sportel

mkb verkenner, themaspecialist digitalisering & ICT

Wessel de Vries

Wessel de Vries

mkb verkenner, themaspecialist internationaal ondernemen

Irene van Wijhe

Irene van Wijhe

mkb verkenner, themaspecialist duurzaamheid

Daan Ellens

Daan Ellens

mkb verkenner, themaspecialist bedrijfsvoering & financiering

Theresa Berg

Theresa Berg

programmaondersteuner

Eric Datema

Eric Datema

mkb verkenner, themaspecialist arbeidsmarkt & HR

Frans Arkema

Frans Arkema

mkb verkenner, themaspecialist bedrijfsvoering & marktbewerking

Marlies Molenkamp

Marlies Molenkamp

communicatiemanager

Maarten Soppe

Maarten Soppe

mkb verkenner, themaspecialist digitalisering & ICT

Gert-Jan van Oosten

Gert-Jan van Oosten

mkb verkenner, themaspecialist subsidies, coördinator bevingsgebied