Hét ondernemersloket voor de provincie Groningen

Welkom

… we gaan graag met je in gesprek. Ons multidisciplinaire team helpt je graag verder.

Altijd antwoord

…we steken de handen uit de mouwen zodat jij als ondernemer nooit met lege handen staat – niet van het kastje naar de muur, je krijgt altijd een antwoord.

Bij ons kun je terecht

In de provincie Groningen is alles aanwezig voor groei en bloei: de kennis, het talent, de technologie, het onderzoek en de middelen. Alleen is het aanbod versnipperd en heeft niet iedere ondernemer zicht op alle mogelijkheden. Dat veranderen wij. In samenwerking met onze partners en met ondernemers in de regio bieden we met GroBusiness een centraal en onafhankelijk portaal waar alle ingrediënten aanwezig zijn om ondernemers uit Stad en Ommeland verder te helpen. Je vindt hier altijd een antwoord en zet altijd een stap vooruit.

 

Wij vinden en verbinden

Wij ondersteunen ondernemers bij het realiseren van hun ambities en inspireren nieuwe plannen bij Groningse ondernemers. Onze kracht: we zijn onafhankelijk, kosteloos, weten de weg naar gespecialiseerde begeleiding en kennen de financieringsmogelijkheden. We verbinden de initiatieven die er zijn en wijzen jou als ondernemer graag de weg. We delen ervaringen, kennis en expertise en ondersteunen jou bij de groei van je bedrijf. Elke vraag krijgt een antwoord, bij ons ga je niet van het kastje naar de muur. Hiermee hopen we als GroBusiness indirect bij te dragen aan meer banen, meer bedrijvigheid en een aantrekkelijker vestigingsklimaat, kortom: een leefbare en vitale provincie Groningen.

 

Adviseurs met ervaring

Ons team bestaat uit (ex-)ondernemers, zelfstandigen en adviseurs met bedrijfskundige ervaring. We weten hoe het ondernemersleven eruit ziet en snappen de uitdagingen waar je voor staat. Samen met een koffer vol tools en een netwerk vol specialisten helpen we ondernemend Groningen een stap verder.

GroBusiness is een programma van Economic Board Groningen en wordt gefinancierd door provincie Groningen en het Nationaal Programma Groningen.

Maak kennis met de mkb verkenners

Kees Tuin

Kees Tuin

programmamanager, themaspecialist financiering

John Sportel

John Sportel

mkb verkenner, themaspecialist digitalisering & ICT

Wessel de Vries

Wessel de Vries

mkb verkenner, themaspecialist internationaal ondernemen

Irene van Wijhe

Irene van Wijhe

mkb verkenner, themaspecialist duurzaamheid

Daan Ellens

Daan Ellens

mkb verkenner, themaspecialist bedrijfsvoering & financiering

Theresa Berg

Theresa Berg

programmaondersteuner

Eric Datema

Eric Datema

mkb verkenner, themaspecialist arbeidsmarkt & HR

Frans Arkema

Frans Arkema

mkb verkenner, themaspecialist bedrijfsvoering & marktbewerking

Marlies Molenkamp

Marlies Molenkamp

communicatiemanager

Maarten Soppe

Maarten Soppe

mkb verkenner, themaspecialist digitalisering & ICT

Gert-Jan van Oosten

Gert-Jan van Oosten

mkb verkenner, themaspecialist subsidies, coördinator bevingsgebied