De Kop Leeg

inspiratiesessie bezinningstoerisme

De verstilde plekken, de duisternis, de vergezichten, een rijke historie en uniek erfgoed, zoals wierden en Middeleeuwse kerkjes vormen in Groningen het perfecte landschap om je hoofd leeg te maken en helemaal tot jezelf te komen. Alleen of juist in een groep, om nieuwe energie op te doen in een verrassende omgeving.

Voor de provincie Groningen liggen er veel kansen op het gebied van bezinningstoerisme. Het is een groeiende markt en sluit goed aan bij het DNA van de provincie.

Wij nodigen je uit voor de inspiratiesessie bezinningstoerisme ‘De Kop Leeg’ op donderdag 29 februari. Team Vrijetijdseconomie organiseert deze sessie samen met het winnende Hackatour team ‘De Kop Leeg’. Afgelopen zomer won dit team de Hackatour in de regio Het Hogeland. De sessie is voor alle vrijetijdsondernemers en -organisaties in de provincie Groningen. Deelname is kosteloos.

Tijdens de inspiratiesessie nemen we je mee in de mogelijkheden van bezinningstoerisme: wat onderscheidt ons als provincie en hoe zetten we daarmee Groningen op de kaart? Doel is om inwoners en bezoekers te inspireren om langer te blijven of terug te laten keren naar onze provincie.

Bekijk hier de uitnodiging inclusief het programma

 

Meld je aan voor de reservelijst

Alle plekken voor de inspiratiesessie zijn vol.
Wil je er toch graag bij zijn? Meld je aan voor de reservelijst, we laten het je weten wanneer er een plekje vrijkomt.

Fout: Contact formulier niet gevonden.