Webshop De Makkelijke Moestuin krijgt snel internet

feb 9, 2020 | Algemeen

De familie Den Andel runt een goedlopende webshop: de Makkelijke Moestuin. Een bedrijf waarvoor het hebben van een goede en snelle internetverbinding van levensbelang is. Even leek het erop dat ze daarvoor moesten verhuizen, maar ze krijgen nu alsnog een snelle internetaansluiting.

Het idee van de zogenaamde ‘makkelijke moestuin’ heeft moeder Saskia in Amerika opgepikt. Zoon Jelle richtte vervolgens als jonge puber het bedrijf Makkelijke Moestuin in Den Andel op. “Het idee was gloednieuw voor Nederland. Iedereen kan op deze slimme en makkelijke manier groente kweken met heel weinig ruimte. Jelle zag wel wat in dat concept. Met wat overgebleven steigerhouten planken zette hij de eerste moestuinbakken in elkaar en al snel was er een website voor de verkoop van producten. De Makkelijke Moestuin sloeg nationaal aan en zo werd een succesvol Gronings bedrijf geboren.
Lees het artikel over De Makkelijke Moestuin op breedbandnoordgroningen.nl

Over Snel Internet Groningen

Snel internet is onmisbaar. Door de hoge investeringskosten is het voor telecomaanbieders niet rendabel om snel internet in het buitengebied aan te leggen. Provincie Groningen, Nationaal Coördinator Groningen (NCG) en Economic Board Groningen (EBG) hebben samen €40 miljoen euro beschikbaar gesteld, waarvan €10 miljoen subsidie van NCG en EBG specifiek voor het aardbevingsgebied, waar ook is begonnen met de aanleg. Het project vindt plaats in nauwe samenwerking met de gemeenten via de stichting Breedband Noord-Groningen. Hierdoor blijft de hele provincie een aantrekkelijke plek om te wonen, werken en innoveren. Na een intensief traject van voorbereiding, ontwerp en aanleg door Rodin Broadband Groningen beschikt een groot deel van de gemeente Het Hogeland inmiddels over snel internet.