Webinar Ondernemersregelingen Coronacrisis

apr 29, 2020 | Algemeen

Vrijdag 10 april gingen we door middel van een webinar dieper in op de regelingen die door de overheid zijn gerealiseerd om ondernemers te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Je kunt het webinar hieronder terugkijken.

 

Webinar Ondernemersregelingen Coronavirus – 10 april 2020

 

Economic Board Groningen organiseerde dit webinar in nauwe samenwerking met Eemsdelta/EZ, Groningen Seaports, Provincie Groningen en de EZ-afdelingen van de gemeenten Het Hogeland, Loppersum, Midden-Groningen, Appingedam, Delfzijl en Oldambt.

Maarten Soppe (Economic Board Groningen) trad op als gespreksleider tijdens het webinar. Specialisten Johan Smit (Smit Accountants in Delfzijl) en Elisabeth Akkerman (Gemeente Het Hogeland) hebben de regelingen stap voor stap uitgelegd en deelnemers konden vragen stellen.

De inhoud van dit webinar is gebaseerd op informatie zoals die bekend was tot 10 april 2020.

Vragen of suggesties? 
Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Ook suggesties voor onderwerpen voor aankomende webinars zijn van harte welkom. Stuur een mail naar info@ebgn.nl of neem rechtstreeks  contact op met onze accountmanagers.

Op de hoogte blijven? 
Wil je op de hoogte blijven van toekomstige webinars en activiteiten? Schrijf je dan in voor de EBG nieuwsbrief links onderaan deze pagina.