Vier ondernemers geselecteerd voor finale Pitch & Go

mei 7, 2017 | Algemeen

Na een spannende selectiedag op 4 mei heeft de jury van het pitchevent Pitch&Go van de Economic Board Groningen, 4  bedrijven gekozen die doorgaan naar de finale op 15 juni: Gerande Sikkema (Beleef het Noorden), Wilco Stollenga (Agrifly), Tom Steffens (DUBISTR) en Jacqueline Gonzalez (Mothers United).

Pitch&Go is hét nieuwste event van de Economic Board Groningen. Tijdens de Eemsdelta Expo op donderdag 15 juni 2017 op het Bedrijvenpark Fivelpoort in Appingedam gaan 4 ondernemers hun kansrijke ideeën pitchen. Tijdens het event kan het publiek live stemmen, donaties doen, investeren of bijdrages in natura aanbieden. Ook bepaalt het publiek mede naar wie welk deel van de € 20.000 gaat die de Economic Board Groningen beschikbaar stelt. De pitchers worden op het podium door de jury, bestaande uit een aantal ervaren ondernemers, ‘geknipt en geschoren’.

Aan het einde van Pitch&Go wordt de winnaar gekozen door het publiek en door de jury. Echter iedereen die een pitch heeft gehouden, wordt door de Economic Board Groningen en/of partners verder geholpen met zijn of haar plannen. Uiteraard ontvangen ze met deelname aan Pitch&Go de nodige publiciteit en alle pitchers krijgen advies bij de verdere ontwikkeling van hun business ideeën.