EBG en Ondernemersvereniging Winsum zoeken het mooiste bedrijf in het mooiste dorp

sep 3, 2020 | Algemeen

Economic Board Groningen organiseert samen met Ondernemersvereniging Winsum de verkiezing ‘Het mooiste bedrijf in het mooiste dorp’. Hiermee wordt ingespeeld op de benoeming van Winsum tot mooiste dorp van Nederland. Dit mooie dorp heeft prachtige bedrijven die gezien mogen worden. De winnaar van de verkiezing krijgt €5.000 om te besteden aan zijn/haar bedrijf. Iedereen mag een bedrijf uit Winsum nomineren voor deze titel!

Emme Groot, bestuursvoorzitter van Economic Board Groningen (EBG), heeft Gemeente Het Hogeland gefeliciteerd met de benoeming van Winsum tot ‘Mooiste dorp van Nederland’. Hij overhandigde wethouder Harmannus Blok een Winsumer vlag met een passende opdruk. ‘EBG werkt met veel plezier vanuit dit prachtige dorp. Voor ons kwam deze benoeming niet als verrassing’, aldus Groot. ‘Wij willen de gemeente, inwoners en ondernemers van harte feliciteren. Samen met de Ondernemersvereniging Winsum organiseren we een verkiezing om de bedrijven in Winsum in het zonnetje te zetten.’

Iedereen kan tot en met 14 september een bedrijf in Winsum nomineren voor de titel ‘Het mooiste bedrijf in het mooiste dorp’. Dit kan via dit formulier.

 

De jury bestaat uit Eltjo Dijkhuis (wethouder Gemeente Het Hogeland), Henk Sok (directeur Top Installatiegroep en voorzitter Ondernemersvereniging Winsum) en Erik Doorenspleet (accountmanager Economic Board Groningen). Op maandag 21 september maakt de jury de drie finalisten bekend. De jury beoordeelt in hoeverre de genomineerde bedrijven zich onderscheiden op het gebied van innovatie, klant-/servicegerichtheid en duurzaamheid/maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ook kijkt de jury hoe het bedrijf bijdraagt aan de bedrijvigheid en leefbaarheid in het dorp of de regio.

Na de bekendmaking van de drie finalisten is het weer de beurt aan het publiek: zij kiezen de uiteindelijke winnaar. Ook deze ronde vindt online plaats, zodat iedereen de kans krijgt om te stemmen.

 

Economic Board Groningen en Winsum

Deze verkiezing is bedoeld voor ondernemers in Winsum.

Economic Board Groningen is opgericht om de werkgelegenheid en bedrijvigheid in Noord- en Midden-Groningen te stimuleren. Ondernemers kunnen gebruikmaken van geld en advies. Ook nu, tijdens de coronacrisis, kunnen ondernemers bij EBG terecht, o.a. voor webinars, online sessies, de EBG AdviesregelinG en persoonlijk advies. Het team van Economic Board Groningen werkt met veel plezier vanuit Winsum.

 

Meer informatie over de verkiezing: www.ebgn.nl/mooistebedrijf