Tweede finalist EBG Pitch: Frank Bucher van Acroniq vertelt over bouwmateriaal van olifantsgras

jun 19, 2018 | Algemeen

Wie heeft de beste bouwoplossing voor een toekomstbestendig Groningen? Drie finalisten strijden zaterdag 30 juni tijdens de EBG Pitch – Bouw & Innovatie voor het prijzengeld van € 20.000 met hun idee voor een toekomstbestendig Groningen. Deze week stellen wij de finalisten aan je voor.

Olifantsgras

Frank Bucher van Acroniq maakt bouwmateriaal van olifantsgras. Hij onderzoekt hoe door middel van het gebruik van xiriton-technologie aardbevingsresistente woningen, veiligere dijken en goedkopere fietspaden ontwikkelt kunnen worden.

Meer weten? Bekijk hieronder de video van Frank en kom op zaterdag 30 juni zien hoe hij zijn idee pitcht tijdens de finale!

EBG Pitch – Bouw en Innovatie

De EBG Pitch staat in het teken van ondernemers die interessante ideeën hebben op het gebied van Bouw en Innovatie. Samen met BuildinG organiseert Economic Board Groningen de EBG Pitch, tijdens Thoes, hét evenement waar bouw en bewoners elkaar ontmoeten. De finale zal rond 15:30 uur plaatsvinden! Aanmelden kan middels het formulier hierboven. Meer informatie vind je hier : www.economicboardgroningen.nl/ebgpitch.