Terugblik inspiratiesessie ‘Anders ondernemen met de uitdagingen van nu’

nov 2, 2022 | Algemeen

Afgelopen dinsdag was het allereerste inspiratie-event van het programma Vrijetijdseconomie. Op Landgoed Nienoord werd een grote groep vrijetijdsondernemers  een middag ondergedompeld in de bijzondere ondernemersverhalen van Harold de Vries, Directeur Landgoed Nienoord , en Ursula Appolt, Projectleider Huiskamerwinkel Visvliet bij Stichting Visvliet Vitaal. 

Tijdens de eerste inspiratiesessie van Harold in het filmhuis, werden de deelnemers meegenomen in het belang van een positieve mindset. Middels een rondleiding over het familiepark vertelde Harold over de kracht van de vrijwilligers en de groeiplannen die worden uitgevoerd, ondanks de huidige uitdagingen. 

Eenmaal aangekomen in het restaurant nam Ursula het stokje over om meer te vertellen over sociaal ondernemerschap, het belang van de vrijetijdssector voor de leefbaarheid van een regio en over groots denken. 

Alle inspiratie is daarna tijdens de netwerkborrel voluit met elkaar besproken en nieuwe verbindingen werden direct gelegd. Er liep na zes uur een enthousiaste groep ondernemers van het landgoed af.

Iedereen, dank voor jullie komst en bijdrage!

 

Een impressie van dit event zie je hieronder.