Symposium Vrijetijdsinspiratie – Meld je gratis aan!

sep 30, 2019 | Algemeen

Economic Board Groningen organiseert maandag 28 oktober 2019 voor de 5e keer een symposium op het gebied van vrije tijd, recreatie en toerisme.  Een middag vol inspiratie, waar drie topsprekers hun kennis met ons gaan delen om succesvol in te spelen op de toekomst. Gedeputeerde Mirjam Wulfse van de Provincie Groningen zal het startsein geven voor ‘Augmented Groningen’. Het symposium vindt plaats in De Boerderij Fraeylemaborg in Slochteren.

Over de sprekers

Eliane Roest is influencer marketing expert. Na jaren als social media strateeg te hebben gewerkt maakte ze de overstap naar influencer marketing. Dagelijks adviseert en ondersteunt ze bedrijven en merken over de inzet van influencers.

Ylva Poelman studeerde natuurkunde en sterrenkunde en is zelfstandig innovatieadviseur met een specialisatie op het gebied van bio-inspired innovation, ook bekend als biomimicry en bionica. Als Ynnovator houdt ze zich bezig met zowel technische als organisatorische innovatie. Ze laat ons zien hoe natuur natuurlijk met elkaar samenwerkt en hoe vrijetijdsondernemers daar een voorbeeld aan kunnen nemen.

Bas Hoogland was bijna 20 jaar Commercieel Directeur van Landal GreenParks en heeft alle mogelijke prijzen gewonnen. Inmiddels heeft Bas met z’n vrouw het roer omgegooid en is hij gastheer, bedden opmaker, PR man én tuinman van z’n eigen BnoB. Bas geeft antwoord op de vragen “hoe word je een ècht klantvriendelijk & klantgericht bedrijf”,  “Wat zijn de do & don’ts”, “Wat zorgt voor een WOW moment i.p.v. AUW?” 

Jan Kuiper en Digmon Roovers zorgen voor passende muzikale begeleiding.

Programma

12:45 uur               Inloop met Two Great Guitars
13:15 uur               Welkom door Duco Schenk, programmamanager Vrijetijd Economic Board Groningen
13:30 uur               Keynote Eliane Roestsocial media en influencer specialist
14:35 uur               Keynote Ylva Poelman, de bionische vrouw
15:35-16:00 uur   Pauze
16:00 uur               Startsein AUGMENTED GRONINGEN door gedeputeerde Mirjam Wulfse 
16:20 uur               Keynote Bas Hoogland, ex-cco Landal Greenparks
17:30 uur               Vrijetijdsnetwerkborrel met Two Great Guitars

Praktische informatie

Kosten: Deze dag word je aangeboden door de Economic Board Groningen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze pagina. Bij no show wordt een factuur van € 50,- in rekening gebracht. Voor deze dag is plaats voor maximaal 100 personen.

Locatie: De Boerderij Fraeylemaborg, Hoofdweg 30, Slochteren.

Heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je terecht bij Duco Schenk, programmamanager Recreatie en Toerisme bij Economic Board Groningen via 06-21999318 of dschenk@ebgn.nl