Schrijf je in voor de tweede 5G Masterclass!

okt 21, 2017 | Algemeen

Na een zeer succesvolle eerste lezing van Peter Rake is het tijd voor de tweede 5G Masterclass! Ben je niet bij de eerste Masterclass geweest of wil je graag nog een keer langs komen in het 5G Lab? Op 9 november vertelt Jan van Dongen over: 5G, van innovatie naar realiteit.

Schrijf je snel in, want er is een beperkt aantal plaatsen!

5G van innovatie naar realiteit

Van Dongen is Customer Project Manager bij Ericsson en is in 2016 bij 5Groningen aangehaakt om de dagelijkse besturing vanuit Ericsson te organiseren. Volgens Jan is 5G een echte game-changer! Ten opzichte van de toepassingsmogelijkheden van het 4G netwerk zullen de 5G netwerken véél betere prestaties en meer mogelijkheden bieden. Hoe kunnen industrieën het volledige potentieel dat 5G biedt gaan benutten? Van Dongen zal tijdens zijn presentatie dieper ingaan op de visie van Ericsson op 5G en de daarbij behorende Network Society. 

Tijd en plaats

De Masterclass begint om 16:00 en duurt tot 18:00 uur. Om er zeker van te zijn dat we op tijd kunnen beginnen, verzoeken we bezoekers om zich om 15:45 te melden bij het 5G Lab.

Alle Masterclasses vinden plaats in het 5G Lab naast de EnergyBarn op het EnTranCe terrein.
Adres: Zernikelaan 17, 9747 AJ Groningen. Gratis parkeren is mogelijk.

Over de 5G Masterclass

De 5G Masterclass is een initiatief van 5Groningen, een project van de Economic Board Groningen (EBG). Het is een leerzaam, interactief evenement dat eens per drie weken plaatsvindt. Iedere Masterclass heeft een 5G gerelateerd onderwerp. De twee uur durende lessen worden ingeleid door deskundigen van topspelers uit de telecomwereld zoals KPN, Vodafone, Ericsson, Huawei en TNO. Daarna is er ruimte voor vragen en inhoudelijke discussie. Dit unieke evenement is gratis toegankelijk, het enige dat je hoeft te doen is je hiernaast inschrijven. Er is per keer plaats voor maximaal 15 bezoekers. Meld je dus tijdig aan om zeker te zijn van een plek!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden op de website van 5Groningen.

Op de agenda

Wil je alvast weten welke sprekers er nog meer langskomen? De sprekers voor de laatste twee Masterclasses in 2017 zijn al bekend! Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Donderdag 30 november: Rudi Niemeijer (TCG) vertelt over IoT in de praktijk.
Donderdag 21 december: Robbert Kelder (KPN) vertelt over 5G kansen voor startups.