Photanol, Vliegend.nl en aGroFuture in TV-programma Anniek@work

jun 1, 2021 | Algemeen

Anniek bij Photanol, aGroFuture en Vliegend.nl

Bekijk hier de vierde aflevering van het TV-programma ‘Anniek@work in Groningen’ op SBS6. Anniek Pheifer gaat aan het werk bij verrassende en innovatieve bedrijven in de provincie Groningen. In deze aflevering gaat Anniek aan het werk bij Photanol in Delfzijl, waar ze CO2 en zonlicht gebruiken om bio-grondstoffen te maken. Ook gaat ze naar aGroFuture en Vliegend.nl in Vierhuizen. Hier leert ze meer over precisielandbouw en de werking van drones en 5G.

 

Dit programma is ontwikkeld door Economic Board Groningen en GroBusiness, met als doel Groningers én de rest van Nederland te laten zien welke baanbrekende bedrijvigheid er zoal is in onze regio.

Anniek@work in Groningen terugkijken
In vier afleveringen gaat Anniek aan de slag in verschillende branches in Groningen. Ze loopt mee met ‘Beleef Lauwersoog’, Holthausen in Hoogezand, Witec in Stadskanaal, EAZ Wind in Hoogezand, Lamberink Reuzenraden in Overschild, Polyciviel in Leek, Photanol in Delfzijl en Vliegend.nl en aGroFuture in Vierhuizen. Het programma biedt een kijk in het dagelijks leven van ondernemers, werknemers, start-ups en vooruitlopers. “Voor de opnames van het programma mocht ik terug naar Groningen, een provincie waar ik vroeger vaak kwam,” vertelt Anniek. “Ik heb veel ondernemers mogen ontmoeten en ben verrast door hun passie voor duurzaamheid en innovatie.”

  • Aflevering 1: zaterdag 8 mei. Beleef Lauwersoog en Holthausen in Hoogezand. Kijk hier de aflevering terug.
  • Aflevering 2: zaterdag 15 mei. Witec in Stadskanaal en EAZ Wind in Hoogezand. Bekijk hier de aflevering terug.
  • Aflevering 3: zaterdag 22 mei 2021. Lamberink Reuzenraden in Overschild en Polyciviel in Leek. Bekijk hier de aflevering terug.
  • Aflevering 4: zaterdag 29 mei. Photanol in Delfzijl en Vliegend.nl + aGroFuture in Vierhuizen.