Op RTV Noord – Piet Aardse over zijn bedrijf Aardse Orchids

feb 28, 2019 | Algemeen

In Noord-Groningen gebeuren mooie dingen! In de video-serie ‘Met kop en schouders’ zet EBG een aantal ondernemers in the picture die hun verhaal doen. Hoewel ze werken in heel verschillende branches, hebben ze een paar dingen met elkaar gemeen: ze hebben ambitie, ze zijn succesvol en ze vallen op. Ze zijn trots om te ondernemen in Noord-Groningen. Ze steken er met kop en schouders bovenuit!

In deze aflevering vertelt Piet Aardse over zijn bedrijf Aardse Orchids in Zuidbroek. Het familiebedrijf produceert zo’n 7 miljoen orchideeën per jaar. Aardse heeft meer dan 125.000 m2 aan gespecialiseerde kasruimte en is sinds de jaren ’60 uitgegroeid tot een bedrijf met 250 medewerkers. De orchideeën worden verspreid over heel Europa. Piet Aardse: “Ik ben er trots op dat wij met ons team in staat zijn om zo’n enorm mooi product naar de consument te kunnen brengen. Dat we kleur en vrolijkheid in de huizen van consumenten kunnen brengen.”

Nog meer trotse ondernemers zien?

Bekijk hier alle afleveringen van ‘Met kop en schouders’.

Geld of advies nodig?

Ben je ondernemer en heb je geld of advies nodig om je plannen waar te maken? Voor bedrijven die in Noord- of Midden-Groningen zitten of zich daar willen vestigen, hebben we een aantal regelingen die jouw bedrijf verder helpen. Lees meer >