Op RTV Noord – Jan Emmo Hut over Bouwbedrijf Kooi

apr 2, 2019 | Algemeen

In Noord-Groningen gebeuren mooie dingen! In de video-serie ‘Met kop en schouders’ zet EBG een aantal ondernemers in the picture die hun verhaal doen. Hoewel ze werken in heel verschillende branches, hebben ze een paar dingen met elkaar gemeen: ze hebben ambitie, ze zijn succesvol en ze vallen op. Ze zijn trots om te ondernemen in Noord-Groningen. Ze steken er met kop en schouders bovenuit!

In deze aflevering vertelt Jan Emmo Hut over zijn onderneming Bouwbedrijf Kooi uit Appingedam. Bouwbedrijf Kooi is een zelfstandig familiebedrijf. Het bedrijf is in 1945 in Appingedam gestart en in zijn huidige vorm uitgegroeid tot middelgroot bouwbedrijf met circa 80 medewerkers. Bouwbedrijf Kooi is een allround bouwbedrijf dat zowel nieuwbouw, verbouw als onderhoudswerkzaamheden doet. Daarnaast doet Kooi ook aan bevingsherstel.

“We vinden het belangrijk om mensen op te leiden en enthousiast te krijgen voor de bouw”, vertelt Jan Emmo. “Ik vind dat we als bedrijf in deze regio een verantwoordelijkheid hebben voor datgene wat er moet gebeuren in het kader van aardbevingsschade en versterken. Waar ik trots op ben is dat we een zelfstandig bedrijf zijn die de nodige dingen zelf kan, dat we mensen in dienst hebben die enthousiast en trots zijn als ze een woning, een school of iets anders hebben gemaakt.”

Nog meer trotse ondernemers zien?

Bekijk hier alle afleveringen van ‘Met kop en schouders’.

Geld of advies nodig?

Ben je ondernemer en heb je geld of advies nodig om je plannen waar te maken? Voor bedrijven die in Noord- of Midden-Groningen zitten of zich daar willen vestigen, hebben we een aantal regelingen die jouw bedrijf verder helpen. Lees meer >