Op RTV Noord: Harryvan uit Hoogezand

feb 1, 2020 | Algemeen

In Noord-Groningen gebeuren mooie dingen! In de video-serie ‘Met kop en schouders’ zet EBG een aantal ondernemers in the picture die hun verhaal doen. Hoewel ze werken in heel verschillende branches, hebben ze een paar dingen met elkaar gemeen: ze hebben ambitie, ze zijn succesvol en ze vallen op. Ze zijn trots om te ondernemen in Noord-Groningen. En ze hebben gebruik gemaakt van een van de regelingen van EBG. 

Ruben Kamminga vertelt over zijn bedrijf Harryvan Interieurbouw uit Hoogezand. Harryvan is gespecialiseerd in de afbouw van kantoren en overheidsgebouwen. Het bedrijf heeft mogen meewerken aan onder andere het Groninger Forum en Naturalis in Leiden. Harryvan is gespecialiseerd in Interieurbouw werk, het fijne afbouwwerk en extreem grote deuren. “We zijn gegroeid als bedrijf, in omvang en in mensen”, vertelt Kamminga. “En voor onze toeleveranciers betekent dit dat ze meer materiaal aan ons mogen leveren. Dit zijn allemaal lokale ondernemers. Vanuit deze regio denk ik dat we landelijk een goede speler kunnen zijn, dat we goed kunnen meedoen met de concurrentie. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.” Harryvan heeft gebruik gemaakt van de EBG ArbeidsplaatsenregelinG.

Lees meer over Harryvan.

Meer over de ArbeidsplaatsenregelinG

Harryvan heeft gebruik gemaakt van de ArbeidsplaatsenregelinG. Meer weten over onze geld en advies regelingen? Kijk op de pagina Geld en Advies

Meer trotse ondernemers zien?

Bekijk alle afleveringen van Met kop en schouders.