Op RTV Noord: Eemshout Prefab uit de Eemshaven

mrt 4, 2020 | Algemeen

In Noord-Groningen gebeuren mooie dingen! In de video-serie ‘Met kop en schouders’ zet EBG een aantal ondernemers in the picture die hun verhaal doen. Hoewel ze werken in heel verschillende branches, hebben ze een paar dingen met elkaar gemeen: ze hebben ambitie, ze zijn succesvol en ze vallen op. Ze zijn trots om te ondernemen in Noord-Groningen. En ze hebben gebruik gemaakt van een van de regelingen van EBG. 

Pieter de Boer vertelt over zijn bedrijf Eemshout Prefab, een van de eerste bedrijven die zich vestigde in de Eemshaven. Eemshout Prefab maakt houtskeletbouw, houtconstructies en prefab bouwelementen. “De voordelen van houtskelet is de hoge isolatiewaarde en de kortere bouwtijd op een bouwplaats”, aldus Pieter. Eemshout Prefab heeft gebruik gemaakt van de ArbeidsplaatsenregelinG van Economic Board Groningen. In een paar jaar tijd zijn er zo’n 20 nieuwe mensen bij gekomen. Zij komen allemaal uit deze regio. Eemshout Prefab heeft nu 50 medewerkers. “Ik ben trots op dit bedrijf en dat geldt voor alle mensen die hier werken. Omdat we elk jaar gegroeid zijn en elk jaar een hoger rendement hebben behaald met het bedrijf. En we hebben tevreden klanten.”

Meer over de ArbeidsplaatsenregelinG

Harryvan heeft gebruik gemaakt van de ArbeidsplaatsenregelinG. Meer weten over onze geld en advies regelingen? Kijk op de pagina Geld en Advies

Meer trotse ondernemers zien?

Bekijk alle afleveringen van Met kop en schouders.