Op RTV Noord: Cor Klevering over Bistro Refter in Winsum (Ondernemersimpuls)

aug 30, 2019 | Algemeen

Op RTV Noord: Cor Klevering over Bistro Refter in Winsum (Ondernemersimpuls)

In Noord-Groningen gebeuren mooie dingen! In de video-serie ‘Met kop en schouders’ zet EBG een aantal ondernemers in the picture die hun verhaal doen. Hoewel ze werken in heel verschillende branches, hebben ze een paar dingen met elkaar gemeen: ze hebben ambitie, ze zijn succesvol en ze vallen op. Ze zijn trots om te ondernemen in Noord-Groningen. En ze hebben gebruik gemaakt van een van de regelingen van EBG. 

In deze aflevering vertelt Cor Klevering over Bistro Refter in Winsum. Cor Klevering is eigenaar, kok en gastheer. Klevering kon de nodige verbouwing van zijn restaurant realiseren mede dankzij de Ondernemersimpuls van Economic Board Groningen.  

Meer over Bistro Refter

Meer lezen over Bistro Refter? Ga naar het ondernemersverhaal op onze website ‘Klassieke gerechten in het mooie Winsum‘. 

Over Ondernemersimpuls

Ben je op zoek naar geld voor je bedrijf? Als je niet of moeilijk terecht kunt bij je eigen bank, kun je bij Ondernemersimpuls Noord-Groningen een persoonlijke lening tot € 100.000 aanvragen voor je bedrijf. Lees meer over Ondernemersimpuls

Meer trotse ondernemers zien?

Bekijk alle afleveringen van Met kop en schouders