Op RTV Noord: MobileCare uit Delfzijl zorgt ervoor dat mensen gezond en veilig thuis kunnen wonen

nov 1, 2020 | Algemeen

In Noord- en Midden-Groningen gebeuren mooie dingen! In de video-serie ‘Met kop en schouders’ zet EBG een aantal ondernemers in the picture die hun verhaal doen. Hoewel ze werken in heel verschillende branches, hebben ze een paar dingen met elkaar gemeen: ze hebben ambitie, ze zijn succesvol en ze vallen op. Ze zijn trots om te ondernemen in onze regio. En ze hebben gebruik gemaakt van een van de regelingen van EBG. 

Patrick Landsman vertelt over zijn bedrijf MobileCare. ‘MobileCare zorgt ervoor dat mensen gezond en veilig thuis kunnen wonen en monitoren mensen op bijvoorbeeld slaap, inactiviteit, gezonde leefstijl en op eenzaamheid. Het voordeel is dat mensen een stukje eigen regie terugkrijgen en een gezondere leefstijl gaan hanteren.’ MobileCare heeft gebruik gemaakt van de AdviesregelinG, de ArbeidsplaatsenregelinG en de InnovatieregelinG van Economic Board Groningen. ‘Daarmee hebben we de vestiging kunnen openen in deze regio.’

Bij MobileCare werken nu 14 mensen. De verwachting is dat het bedrijf gaat groeien naar 24 vaste medewerkers in 2021.

Meer dan 10.000 mensen in Nederland en Belgie maken gebruik van de app Nettie van MobileCare. ‘

Ik ben er vooral trots op als cliënten aangeven dat hun leven veranderd is. Mensen die eerst in een depressie zaten of niet meer naar buiten durfden leren een zelfstandiger leven te leiden. Daarvoor doen we het uiteindelijk.

Geld- en adviesregelingen

Lees meer over onze geld- en adviesregelingen.

Meer trotse ondernemers zien?

Bekijk alle video’s van de serie ‘Met kop en schouders’.