Minisymposium Geld & Advies

jun 11, 2017 | Algemeen

Kom naar EBG’s eigen versie van DWDD met Arno van der Heyden, Cas König, Renske Bos en nog meer ondernemers uit Noord-Groningen!

De Economic Board Groningen houdt tijdens de Eemsdelta Expo op 15 juni een mini-symposium Geld & Advies. Er is geld, er is advies, er zijn interessante projecten, maar hoe kunnen bedrijven hiervan profiteren? En wat doet EBG precies om ondernemers in Noord-Groningen te helpen? 

In onze eigen versie van DWDD interviewt Arno van der Heyden de volgende tafelgasten: Cas Konig (Manager Chemie bij Klesch en toekomstig directeur Groningen Seaports), Rene Bolhuis (Horus), Martin Haverkamp (In Via Aeterna) en Rene Brongers (StabiAlert). Side-Kick is Renske Bos van Bos & Bos Catering. Deskundigen van EBG zijn aanwezig om te vertellen over hoe ondernemers kunnen profiteren van Geld & Advies van EBG.

Wij nodigen je van harte uit om donderdag 15 juni het mini-symposium Geld & Advies bij te wonen.  onze eigen versie van DWDD.

Wil je een bedrijf starten, innoveren, uitbreiden of hebt u gewoon een geweldig plan? Komt u geld tekort of hebt u advies nodig om uw dromen waar te maken? Kom dan zeker even luisteren. Ruimte om vragen te stellen is er natuurlijk ook. Toegang is gratis. Aanmelden kan hier.