Op RTV Noord: Heuvelman Ibis uit Delfzijl

feb 2, 2019 | Algemeen

In Noord-Groningen gebeuren mooie dingen! In de video-serie ‘Met kop en schouders’ zet EBG een aantal ondernemers in the picture die hun verhaal doen. Hoewel ze werken in heel verschillende branches, hebben ze een paar dingen met elkaar gemeen: ze hebben ambitie, ze zijn succesvol en ze vallen op. Ze zijn trots om te ondernemen in Noord-Groningen. Ze steken er met kop en schouders bovenuit! 

Heuvelman Ibis

In deze aflevering vertelt Erik Stuut over zijn bedrijf Heuvelman Ibis, een “echte waterbouwer”. Heuvelman Ibis verzorgt onder andere baggerwerkzaamheden, kust- en oeverwerken, constructie van steigers, sluisdeuren, vaarwegmarkering.

Het bedrijf is actief in heel Nederland en ook in Duitsland. “De afgelopen drie jaar zijn we met zo’n 20 fte gegroeid”, vertelt Stuut. “Ik ben trots op de werken die wij realiseren en de mensen die dat doen. En ik ben er ook trots op dat wij als bedrijf meegaan met de moderne markt.”

Nog meer trotse ondernemers zien?

Bekijk hier alle afleveringen van Met kop en schouders.

Wat kan Economic Board Groningen voor jouw bedrijf betekenen?

Ben je ondernemer en heb je geld of advies nodig om je plannen waar te maken? Voor bedrijven die in Noord-Groningen zitten of zich daar willen vestigen, hebben we een aantal regelingen die jouw bedrijf verder helpen. Lees meer over onze regelingen.