Meld je aan voor het symposium op 29 oktober: een dag boordevol toerisme en recreatie!

okt 4, 2018 | Algemeen

EBG nodigt je maandag 29 oktober uit voor het Symposium Inspiratie en Implementatie in recreatie en toerisme. Een pragmatische dag met twee inspirerende keynote’s in de ochtend en workshops in de middag.

Inspirerende sprekers

Dr. Peter de Boer
Creatief strateeg die ons meeneemt in de wereld van trends, branding en concepten. Inspirerend: niet te high over, maar to Groninger earth.

Wouter de Waal
Kwaliteitsverbeteraar, marketeer en innovator in de vrijetijdseconomie. Inhoud en samenwerken staan voor hem voorop om de veranderende vrijetijdswereld succesvol te benaderen. 

9:30 uur                  Inloop
10:00 u                    Welkom door Duco Schenk (EBG) en Hinkjan Apotheker, dagvoorzitter
10:15-11:00             Keynote dr Peter de Boer, partner VODW marketing
11:15-12:00             Keynote Wouter de Waal, vernieuwende vrijetijdsadviseur
12:15-13:00             lunch
13:15-14:15             1e Ronde implementatiesessie’s
14:15-14:45             pauze
14:45-15:45             2e Ronde implementatiesessie’s
16:00-16:30             Lancering AUGMENTED GRONINGEN
16:30 – ……               Vrijetijdsnetwerkborrel(s)

Implementatie

Workshop 1   Website optimalisatie en social media
Meer bezoekers naar je website, naamsbekendheid via social media, koppeling naar mobile? ROADBEAR Studios helpt je op weg met praktische tips en aanpassingen (neem vooral ook je eigen webmaster mee).

Workshop 2   Subsidies en regelingen
Hoe en waar vraag ik de juiste subsidie aan, kan ik aanspraak maken op een regeling? Martine Kriessels (Waddenfonds), Maarten Soppe (Economic Board Groningen) en Allard van der Horst (GROEIfonds) gidsen je door het aanbod van mogelijkheden en helpen je op weg!

Workshop 3   Samenstellen markt gewenst arrangement
Hoe stel ik een door de markt gewenst arrangement samen? Kwaliteitsteamlid Wouter Olland gaat met jullie aan de slag om passende én wenselijke voorjaarsarrangementen te maken.

Workshop 4   Strategic Doing: niet praten, maar doen
Wouter de Waal leert je Strategic Doing; de manier om complexe netwerken op een gestructureerde manier aan het werk te zetten. En daar is veel vraag naar, vooral rond gebiedsontwikkeling en toerisme.

Praktische informatie

Deze dag word je aangeboden door de Economic Board Groningen en zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan hierboven en bij no show wordt een factuur van € 50,- in rekening gebracht. NB: Voor deze dag is er plaats voor maximaal 80 deelnemers en per sessie is er plaats voor maximaal 18 deelnemers. 

Herberg In de Valk
Burchtstraat 12
9991 AB Middelstum

Aanmelden kan via het formulier.