Meet & Greet met Kalvijn in Delfzijl tijdens finale Booming Business

sep 28, 2018 | Algemeen

Kandidaten strijden om €10.000 voor het beste idee van Noord-Groningen

Alle jongeren uit Groningen die Kalvijn willen ontmoeten hebben nu de kans. Tijdens de finale van Booming Business, georganiseerd door Kalvijn en Economic Board Groningen (EBG) op 11 november, strijden vier jongeren uit Noord-Groningen om een prijs van € 10.000 waarmee ze hun idee kunnen uitvoeren. Na afloop is er een meet & greet met Kalvijn.

Stemmen op kandidaten

Uit meer dan 150 ingezonden ideeën zijn vandaag de laatste kandidaten in de derde aflevering van de serie Booming Business van Kalvijn bekendgemaakt. In deze driedelige serie op het YouTube-kanaal van Kalvijn ging hij op zoek naar het tofste, beste en meest potentiële idee uit deze regio. Er zijn zes jongeren over die met hun idee strijden voor een plek in de finale op 11 november. Er kan nu gestemd worden op de ideeën via stemmen.kalvijn.nl, de vier ideeën met de meeste stemmen verdienen een plaats in de finale.

Finale Booming Business

Deze finalisten mogen hun idee pitchen voor de jury tijdens de finale in de Evenementenhal in Delfzijl. Naast Kalvijn en Peter de Harder, zakenpartner én net als Kalvijn afkomstig uit Noord-Groningen, zal ook de Groningse ondernemer Ben Woldring jurylid zijn. Zij beslissen wat het beste idee is met de meeste potentie. Alle drie de jongeren krijgen begeleiding bij het uitvoeren van hun plan. Na afloop van de finale is er een meet & greet met Kalvijn.

Ondernemerschap

Na eerdere succesvolle edities van de EBG Pitch organiseert Economic Board Groningen voor het eerst een pitch voor jongeren. Samen met Kalvijn organiseert EBG het unieke pitchevent ‘Booming Business’ om jongeren uit het aardbevingsgebied uit te dagen en te stimuleren om met een goed idee of zelfs met een ondernemersplan te komen. Doel van deze speciale editie is om ondernemerschap bij jongeren te stimuleren, met daarbij een prijs van € 10.000 in het verschiet om het winnende idee tot uitvoering te brengen.

Stemmen en kaarten

Gratis kaarten voor de finale van Booming Business zijn te verkrijgen via aanmelden.kalvijn.nl. Via stemmen.kalvijn.nl kan er gestemd worden op de zes kandidaten.