Lamberink Reuzenraden en PolyCiviel in TV-programma Anniek@work in Groningen.

mei 25, 2021 | Algemeen

Bekijk hier de derde aflevering van het TV-programma ‘Anniek@work in Groningen’ op SBS6. Anniek Pheifer gaat aan het werk bij verrassende en innovatieve bedrijven in de provincie Groningen. In deze aflevering klimt ze tot grote hoogte bij Lamberink Reuzenraden in Overschild en helpt ze bij het maken van duurzaam asfalt bij PolyCiviel in Leek. Het asfalt haalt CO2 uit de lucht en zet dat om in een bodemverbeteraar.

Dit programma is ontwikkeld door Economic Board Groningen en GroBusiness, met als doel Groningers én de rest van Nederland te laten zien welke baanbrekende bedrijvigheid er zoal is in onze regio.

Uitzendschema Anniek@work in Groningen op SBS6

In vier afleveringen gaat Anniek aan de slag in verschillende branches in Groningen. Ze loopt mee met ‘Beleef Lauwersoog’, Holthausen in Hoogezand, Witec in Stadskanaal, EAZ Wind in Hoogezand, Lamberink Reuzenraden in Overschild, Polyciviel in Leek, Photanol in Delfzijl en Vliegend.nl en aGroFuture in Vierhuizen. Het programma biedt een kijk in het dagelijks leven van ondernemers, werknemers, start-ups en vooruitlopers. “Voor de opnames van het programma mocht ik terug naar Groningen, een provincie waar ik vroeger vaak kwam,” vertelt Anniek. “Ik heb veel ondernemers mogen ontmoeten en ben verrast door hun passie voor duurzaamheid en innovatie.”

  • Aflevering 1: zaterdag 8 mei – 16.00 uur. Beleef Lauwersoog en Holthausen in Hoogezand. Kijk hier de aflevering terug.
  • Aflevering 2: zaterdag 15 mei – 16.00 uur (herhaling: zondag 16 mei 12.30 uur) Witec in Stadskanaal en EAZ Wind in Hoogezand. Bekijk hier de aflevering terug.
  • Aflevering 3: zaterdag 22 mei 2021 – 16.00 uur (herhaling: zondag 23 mei 12.30 uur) Lamberink Reuzenraden in Overschild en Polyciviel in Leek
  • Aflevering 4: zaterdag 29 mei – 16.00 uur (herhaling: zondag 30 mei 12.30 uur) Photanol in Delfzijl en Vliegend.nl + aGroFuture in Vierhuizen.