Kom naar de Inspiratiedag Toerisme!

okt 24, 2017 | Algemeen

Kom op 30 oktober naar de Inspiratiedag Toerisme – of volledig: Congres Vrijetijdseconomie, Recreatie en Toerisme, Inspiratiedag 3.0 – een leer alles over gastvrijheid, online zichtbaarheid, ondernemerschap en kwaliteit. Je ontmoet andere (toeristische) ondernemers, de leden van het Kwaliteitsteam van de Touristic Board en kunt al je vragen kwijt om je eigen bedrijf verder te helpen.

Wat ga je zien en doen?

Het is alweer de derde editie van de toeristische inspiratiedag. We gaan steeds een stapje verder om je kennis te verbreden en te verdiepen. Na een keynote sessie door Stephen Hodes die als geen ander weet hoe je een regio op de kaart zet en een rondleiding door het Openluchtmuseum, gaan we aan de slag in verschillende inspiratiesessies waar je er twee uit kunt kiezen.

Inpsiratiesessie 1: Wouter Olland en Bea Smink gaan op interactieve wijze aan de slag met het thema gastvrijheid. We zijn al goed, maar waar kunnen we innoveren, verbeteren, en onze eigen identiteit benadrukken?

Inspiratiesessie 2: Sabine de Witte (Cherry Lab)neemt u mee in de online wereld voor gevorderden: Instagram, Facebook, Snapchat etc.

Inspiratiesessie 3: Trendwatcher Hans van Leeuwen gaat samen met u en uw ideeën aan slag om deze concreet te maken. Arrangementen ontwikkelen en hoe die te vermarkten.

Inspiratiesessie 4: Tessa aan de Stegge neemt u mee naar de online wereld voor beginners. Maak kennis met de krachten van Facebook, Instagram, vlogs, blogs etc.

Inspiratiesessie 5: Stephen Hodes gaat dieper in op de materie van het onderscheidend maken van de regio Groningen en het vrijetijdsaanbod in het bijzonder.  

Tenslotte krijg je nog een korte workshop presenteren door Patrick van Gils van Toppresentaties. Uiteraard sluiten we de dag af met een netwerkmoment onder het genot van een hapje en een drankje.
 

 

Praktisch

Deze Inspiratiedag is voor iedereen in Noord-Groningen die zich bezighoudt met toerisme en de vrijetijdseconomie. Deelname kost niets, maar bij no show zijn we genoodzaakt € 50 in rekening te brengen.

Datum, tijd en locatie:
Maandag 30 oktober
9.30 – 17.00
Openluchtmuseum Het Hogeland in Warffum, Schoolstraat 4.
Aanmelden kan hier.