Hoe is het nu met Jesse Bouwman – winnaar Booming Business (2018)?

jan 16, 2020 | Algemeen

Samen met YouTuber Kalvijn organiseerde Economic Board Groningen in 2018 Booming Business, een uniek pitchevent om jongeren uit het aardbevingsgebied uit te dagen om met een bedrijfsplan te komen. In de serie Booming Business op het YouTube-kanaal van Kalvijn ging hij op zoek naar het beste en meest potentiële idee uit deze regio. Timmerman Jesse Bouwman (toen 15 jaar) uit Winsum won de finale in November 2018. Hoe gaat het nu met Jesse? Je ziet het in deze video!

Over Booming Business

Samen met YouTuber Kalvijn organiseerde EBG het unieke pitchevent ‘Booming Business’ om jongeren uit het aardbevingsgebied uit te dagen om met een bedrijfsplan te komen. Doel van deze pitch was om ondernemerschap bij jongeren te stimuleren, met daarbij een prijs van € 10.000 die over de winnaars verdeeld werd om de ideeën tot uitvoering te brengen. Lees meer over de finale

EBG Onderwijs en Ondernemerschap

Economic Board Groningen ontwikkelt onderwijsprogramma’s en financiert lesprogramma’s op het gebied van ondernemerschap, techniek en ICT. De lesprogramma’s worden uitgevoerd op basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs in de gemeenten Het Hogeland, Loppersum, Appingedam, Delfzijl en Midden-Groningen. Lees meer over ons programma Onderwijs.

Met ons programma Ondernemerschap helpen wij start-ups hun zaak op de rit te krijgen, en we zorgen voor begeleiding en coaching van bestaande ondernemers. Lees meer over ons programma Ondernemerschap.