Eerste finalist EBG Pitch: Bearnd Hylkema – Nippel Inventions

jun 18, 2018 | Algemeen

Wie heeft de beste bouwoplossing voor een toekomstbestendig Groningen? Drie finalisten strijden zaterdag 30 juni tijdens de EBG Pitch – Bouw & Innovatie voor het prijzengeld van € 20.000 met hun idee voor een toekomstbestendig Groningen. Deze week stellen wij de finalisten aan je voor.

Speciale boortechniek

Bearnd Hylkema van Nippel Inventions heeft een oplossing voor het tijdelijk versterken van panden in het aardbevingsgebied. Met een speciale, trilvrije boortechniek kan de versterking binnen enkele dagen worden aangebracht.

Meer weten? Bekijk hieronder de video van Bearnd en kom op zaterdag 30 juni zien hoe hij zijn idee pitcht tijdens de finale!

EBG Pitch – Bouw en Innovatie

De EBG Pitch staat in het teken van ondernemers die interessante ideeën hebben op het gebied van Bouw en Innovatie. Samen met BuildinG organiseert Economic Board Groningen de EBG Pitch, tijdens Thoes, hét evenement waar bouw en bewoners elkaar ontmoeten. De finale zal rond 15:30 uur plaatsvinden! Aanmelden kan middels het formulier hierboven. Meer informatie vind je hier : www.economicboardgroningen.nl/ebgpitch.