Finalist 3 Online EBG Pitch: ‘Fotografie-reis naar het Noordgroninger land’

jun 8, 2020 | Algemeen

Fotografie-reizen.nl uit Delfzijl is een van de drie finalisten van de Online EBG Pitch ‘Van crisis naar kansen’. Fotografie-reizen.nl uit Delfzijl wil een fotografie-driedaagse naar het Noordgroninger land en kust organiseren voor amateurfotografen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de lokale horeca en hotels. De deelnemers, die uit heel Nederland en België komen, delen hun prachtige foto’s van onze regio op social media. Met deze pitchwedstrijd daagt Economic Board Groningen ondernemers uit om met ideeën te komen om anders te werken en ondernemen in deze coronatijd. Vanaf 10 juni kun je stemmen op jouw favoriete idee!

Beslis mee wie de publieksprijs wint

De drie finalisten pitchen hun idee in een korte video. Vanaf 10 juni mag iedereen via www.ebgn.nl/coronapitch stemmen op zijn/haar favoriete idee. De jury verdeelt de juryprijs van € 8000 over de drie finalisten (respectievelijk € 5.000, € 2.000, en € 1.000). Daarnaast ontvangt de finalist met de meeste online stemmen de publieksprijs van € 2.000.

Ondersteuning ondernemers tijdens coronacrisis

Economic Board Groningen is opgericht om de werkgelegenheid en bedrijvigheid in Noord- en Midden-Groningen te stimuleren. Ondernemers kunnen gebruikmaken van geld en advies. Ook tijdens de coronacrisis kunnen ondernemers bij EBG terecht, o.a. voor webinars, online sessies, de EBG AdviesregelinG en persoonlijk advies. Kijk voor meer informatie op www.ebgn.nl/corona