Finalist 2 Online EBG Pitch: ‘Fit & health programma met streekproducten’

jun 8, 2020 | Algemeen

Gym Xtra Fit is een van de drie finalisten van de Online EBG Pitch ‘Van crisis naar kansen’. Gym Xtra Fit heeft het fit & health programma bedacht, met de focus op bewegen en gezond eten. Het bestaat uit een online groepscursus op maat en Gym Xtra Fit stelt wekelijks een menu op met biologische voeding en streekproducten van lokale ondernemers. Met deze pitchwedstrijd daagt Economic Board Groningen ondernemers uit om met ideeën te komen om anders te werken en ondernemen in deze coronatijd. Vanaf 10 juni kun je stemmen op jouw favoriete idee!

Beslis mee wie de publieksprijs wint

De drie finalisten pitchen hun idee in een korte video. Vanaf 10 juni mag iedereen via www.ebgn.nl/coronapitch stemmen op zijn/haar favoriete idee. De jury verdeelt de juryprijs van € 8000 over de drie finalisten (respectievelijk € 5.000, € 2.000, en € 1.000). Daarnaast ontvangt de finalist met de meeste online stemmen de publieksprijs van € 2.000.

Ondersteuning ondernemers tijdens coronacrisis

Economic Board Groningen is opgericht om de werkgelegenheid en bedrijvigheid in Noord- en Midden-Groningen te stimuleren. Ondernemers kunnen gebruikmaken van geld en advies. Ook tijdens de coronacrisis kunnen ondernemers bij EBG terecht, o.a. voor webinars, online sessies, de EBG AdviesregelinG en persoonlijk advies. Kijk voor meer informatie op www.ebgn.nl/corona