Finalist 1 Online EBG Pitch: ‘Op afstand betalen bij de horeca’

jun 7, 2020 | Algemeen

Niek Weistra van Paydis uit Loppersum is een van de drie finalisten van de Online EBG Pitch ‘Van crisis naar kansen’. In onderstaande video vertelt Niek over de applicatie die hij ontwikkelt, waarmee je op afstand kunt bestellen en de rekening bij horeca-zaken kunt betalen. Met deze pitchwedstrijd daagt Economic Board Groningen ondernemers uit om met ideeën te komen om anders te werken en ondernemen in deze coronatijd. Vanaf 10 juni kun je stemmen op jouw favoriete idee!

Beslis mee wie de publieksprijs wint

De drie finalisten pitchen hun idee in een korte video. Vanaf 10 juni mag iedereen via www.ebgn.nl/coronapitch stemmen op zijn/haar favoriete idee. De jury verdeelt de juryprijs van € 8000 over de drie finalisten (respectievelijk € 5.000, € 2.000, en € 1.000). Daarnaast ontvangt de finalist met de meeste online stemmen de publieksprijs van € 2.000.

Ondersteuning ondernemers tijdens coronacrisis

Economic Board Groningen is opgericht om de werkgelegenheid en bedrijvigheid in Noord- en Midden-Groningen te stimuleren. Ondernemers kunnen gebruikmaken van geld en advies. Ook tijdens de coronacrisis kunnen ondernemers bij EBG terecht, o.a. voor webinars, online sessies, de EBG AdviesregelinG en persoonlijk advies. Kijk voor meer informatie op www.ebgn.nl/corona