En de derde finalist van EBG Pitch Infra en Innovatie

nov 24, 2018 | Algemeen

Op donderdag 6 december vindt de vijfde editie van de EBG Pitch plaats. Deze keer staat het evenement in het teken van ondernemers die interessante ideeën hebben op het gebied van Infra en Innovatie. Samen met BuildinG organiseert Economic Board Groningen de EBG Pitch tijdens het Infra Innovatieatelier. In deze video stelt de derde finalist van EBG Pitch Infra en Innovatie zich aan je voor! 

Finalist 3: Anne Koudstaal van KWS Infra

Anne Koudstaal (KWS Infra) is een van de drie finalisten van de EBG Pitch Infra en Innovatie. Anne stelt voor om een weg te realiseren van gerecycled plastic met een holle ruimte eronder voor bekabeling, leidingen, opvang overtollig regenwater en toepassingen voor smart mobility. In deze video vertelt hij meer over zijn idee. 

Na eerdere succesvolle edities organiseert Economic Board Groningen (EBG) samen met BuildinG op donderdag 6 december 2018 een EBG Pitch. Daar bepaalt het publiek samen met de vakjury hoe de €20.000 verdeeld wordt onder de finalisten en wie zijn of haar plannen waar kan maken. Economic Board Groningen heeft het evenement en de prijs in het leven geroepen om ondernemers te stimuleren hun ideeën uit te werken en ze hierbij een financiële zet in de rug te geven. 

Beslis mee wie er met € 20.000 euro naar huis gaat

In de finale pitchen drie ondernemers hun innovatieve idee! Elke finalist krijgt de tijd om kort zijn of haar idee te presenteren en vervolgens bepaalt het publiek samen met de vakjury wie er met € 20.000 euro naar huis gaat. Naast het prijzengeld mag de ondernemer met het winnende idee gebruik maken van de proeftuin van BuildinG en ontvangt het een lidmaatschap van BINK. Wil jij ook meebeslissen? Meld je dan aan!