Een kijkje bij MOI Bedum: community voor ondernemers in de technische sector

mrt 29, 2020 | Algemeen

In deze video nemen we een kijkje bij MOI Bedum. Deze community ondersteunt startups en bedrijven in Bedum en omstreken met een netwerk, kennis, faciliteiten en ervaring. MOI Bedum biedt ondernemende studenten en startende ondernemers in de technische sector een plek waar ze met elkaar kunnen ondernemen. Economic Board Groningen (EBG) is initiatiefnemer van MOI. Inmiddels zijn er vier MOI-communities opgericht in Noord- en Midden-Groningen.

MOI Bedum biedt mooie ruime werkplekken, een vergaderruimte en een inspirerende omgeving vlakbij Horus. Ondernemers kunnen gebruikmaken van de aanwezige apparatuur om hun producten verder te ontwikkelen. Ook worden er regelmatig bijeenkomsten georganiseerd. In deze video nemen we een kijkje bij het EBG Kenniscafe ‘Techniek van de toekomst’ op 25 februari en komen de drie bestuursleden (en ondernemers) van MOI Bedum aan het woord: Arjen Miedema (StabiAlert), Niek Oost (Produvar) en René Bolhuis (Horus).

4 MOI Communities

Economic Board Groningen heeft in totaal vier MOI Communities opgericht: MOI Winsum, MOI Bedum, MOI Eemsdelta en MOI Offshore Energy. Ondernemers kunnen hier tegen aantrekkelijke tarieven gebruikmaken van werkplekken en een vergaderruimte, met als doel broedplaatsen te creëren voor innovatieve en inspirerende bedrijvigheid. Meer info: www.moi-werkplekken.nl