Economic Board Groningen gaat om tafel met inwoners

okt 31, 2016 | Algemeen

Op maandagavond 7 november komt het bestuur van Economic Board Groningen (EBG) naar Middelstum om te praten met inwoners van Noord-Groningen. De bestuursleden Emme Groot, Marco Smit en Peter Arnold Jellema vertellen wat EBG tot nu toe heeft bereikt en wat de plannen voor de komende tijd zijn. Ook willen ze graag van inwoners van Noord-Groningen horen hoe zij hier tegenaan kijken.

Over Economic Board Groningen

Economic Board Groningen is opgericht om de economie in het aardbevingsgebied te ondersteunen. EBG houdt zich niet bezig met schade en herstel, maar wil er wel voor zorgen dat er meer bedrijvigheid en meer werk in de regio komt. Tot nu toe zijn er meer dan 200 banen gecreëerd of behouden.
EBG leent onder andere geld aan ondernemers met goede plannen. Daarnaast heeft EBG ervoor gezorgd dat er een regeling is gekomen voor snel internet, ondersteunt EBG IT- en ondernemerschapsonderwijs en werkt de organisatie hard om nieuwe bedrijven naar Noord-Groningen te halen.

7 november

De informatiebijeenkomst op 7 november is om 19.00 uur bij Vita Nova in Middelstum aan de Heerestraat 39. De toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig. Iedereen is van harte welkom.