Vandaag op RTV Noord: Aflevering 2 ‘Met kop en schouders’ met Tjark Hulst

jun 3, 2018 | Algemeen

Economic Board Groningen (EBG) is een serie gestart om succesvolle bedrijven uit Noord-Groningen in beeld te brengen en aan een groter publiek te laten zien. In de tweede video die vanaf vanavond op RTV Noord wordt uitgezonden vertelt Tjark Hulst over zijn bedrijf Hulst Innovatie uit Westeremden. Elke maand wordt er een nieuwe video uitgezonden met steeds een andere ondernemer uit de regio aan het woord. Bekijk hier alle video’s!

In ‘Met Kop en Schouders’ komen bedrijven uit verschillende branches in beeld. “Ze hebben een aantal zaken met elkaar gemeen”, vertelt Marco Smit, bestuurslid Economic Board Groningen. “Ze zijn ambitieus, succesvol en ze vallen op. Ze zijn trots om te ondernemen in Noord-Groningen. En wij als EBG zijn trots op al deze prachtige bedrijven die gezien mogen worden. Ze zijn een inspiratie voor bestaande en startende ondernemers, maar ook voor scholieren uit Noord-Groningen die zich afvragen of het wel kan, ondernemen op de plek waar ze wonen. Na het zien van de video’s is het antwoord daarop helder: een volmondig ‘ja’.” In de korte video’s vertellen de ondernemers hun eigen verhaal. Over hun drijfveren, keuzes, de kansen die ze hebben aangegrepen en over hun ambities. Elke avond wordt een video uitgezonden op RTV Noord en na een maand komt steeds weer een nieuwe ondernemer aan bod. De video’s kunnen worden teruggekeken op de website van EBG.

Aflevering 2: Hulst Innovatie
In deze video vertelt Tjark Hulst over zijn bedrijf Hulst Innovatie uit Westeremden. Hulst Innovatie startte in 1994 in het naburige dorp Garsthuizen maar heeft vanwege een forse uitbreiding in 2006 de intrek genomen in een boerderij met extra bijgebouwde schuren voor de productie. Hulst Innovatie bouwt machines voor de Offshore wind industrie, produceert de innovatieve 3C melkcarrousel voor de melkveehouderij en is dealer voor Nederland van de in Duitsland vervaardigde Braun Antaris en de Italiaanse TozziGreen windmolens. Daarnaast is Hulst Innovatie expert op het gebied van duurzame hout- en pellet kachels.

>> Bekijk de video

Aanmelden voor ‘Met Kop en Schouders’
Heb jij een bedrijf dat er met kop en schouders bovenuit steekt? Of wil je iemand voordragen die in aanmerking komt voor de video-serie ‘Met kop en schouders?’ Vul dan het aanmeldformulier in! We nemen dan spoedig contact met je op om te beoordelen of het verhaal past binnen deze video-serie. Deelname is gratis en bovendien ontvang je de video voor eigen gebruik.