EBG verhuist naar Winsum. Je bent van harte welkom!

apr 15, 2018 | Algemeen

Economic Board Groningen (EBG) is vanaf vandaag gehuisvest in Winsum. EBG heeft het kantoor op het Zernike-terrein in Groningen verlaten en werkt nu vanuit het pand aan de G. Reindersstraat 5 in Winsum, waar ook de Rabobank is gevestigd. Je bent van harte welkom voor een kop koffie, een inhoudelijk gesprek, of om even te komen werken.

 

Toen er ruimte vrij kwam in het pand van de Rabobank in Winsum, bleek dit een mooie kans voor EBG. Marco Smit, bestuurder van EBG, is blij met de verhuizing: “We zitten nu dichterbij de bedrijven waar we voor werken. Winsum is een schitterend dorp en het ligt centraal in Noord-Groningen, dus voor iedereen goed bereikbaar, met altijd voldoende parkeerplekken en op loopafstand van het treinstation. Ondernemers uit de regio zijn bij ons van harte welkom voor een kop koffie, een inhoudelijk gesprek, of om even te komen werken. De deur staat open, iedereen is altijd welkom om langs te komen.”

Werken en ontmoeten in Winsum
De centrale ruimte op de begane grond is namelijk vanaf vandaag open voor ZZP’ers en starters die hier graag willen werken of met klanten willen afspreken. EBG heeft samen met de Rabobank werkplekken ingericht. Er is koffie en goede wifi.