EBG op de Eemsdelta Expo: meld je aan!

jun 12, 2017 | Algemeen

Kom bij ons langs tijdens de Eemsdelta Expo! De Economic Board Groningen staat op 14 en 15 juni met haar ‘EBG Café’ op de bekende beurs in Appingedam. Op donderdagochtend 15 juni houden we het Minisymposium Geld & Advies. Op donderdagmiddag 15 juni strijden 4 ondernemers tegen elkaar tijdens EBG Pitch&Go. Vragen, advies nodig of gewoon even kennismaken? Van harte welkom!

Kaarten Eemsdelta Expo: de beurs

Wil je de Eemsdelta Expo bezoeken én langskomen bij het EBG Café op standnummer A.55? Bestel je kaarten dan gemakkelijk op www.eemsdeltaexpo.nl.

Aanmelden Minisymposium Geld & Advies

Op 15 juni van 10.00 tot 12.00 houden we het Minisymposium Geld & Advies. Arno van der Heyden interviewt verschillende ondernemers en EBG adviseurs. Er is geld, er is advies, er zijn interessante projecten, maar hoe kunnen bedrijven hiervan profiteren? En wat doet EBG precies om ondernemers in Noord-Groningen te helpen? 

Toegang is gratis, het enige wat je hoeft te doen is even aanmelden. Na aanmelding heb je ook meteen toegang tot de beurs.

Aanmelden EBG Pitch&Go

Op 15 juni van 14.00 tot 16.00 is de spetterende finale van EBG Pitch&Go. Je kunt zelf meebeslissen wie van de 4 ondernemers er vandoor gaat met € 20.000. Ook hiervoor geldt: toegang gratis, alleen even aanmelden. Let wel: vol = vol. Je aanmelding geeft ook toegang tot de beurs.

Adres

De Eemsdelta Expo vindt plaats op Bedrijvenpark Fivelpoort. Adres: Fivelpoort 1, 9902 SR, Appingedam.