Derde finalist EBG Pitch: Eelkje Oldenburger van Hempflax gebruikt hennep als isolatie

jun 20, 2018 | Algemeen

Wie heeft de beste bouwoplossing voor een toekomstbestendig Groningen? Drie finalisten strijden zaterdag 30 juni tijdens de EBG Pitch – Bouw & Innovatie voor het prijzengeld van € 20.000 met hun idee voor een toekomstbestendig Groningen. Deze week stellen wij de finalisten aan je voor.

Hennep als isolatie

Eelkje Oldenburger van Hempflax ontwikkelt een gevelsysteem voor nieuwbouwhuizen waar hennep wordt gebruikt als isolatie. Door het combineren van verschillende bestaande technieken wil Hempflax dit nieuwe systeem ontwikkelen.

Meer weten? Bekijk hieronder de video van Eelkje en kom op zaterdag 30 juni zien hoe zij haar idee pitcht tijdens de finale!

EBG Pitch – Bouw en Innovatie

De EBG Pitch staat in het teken van ondernemers die interessante ideeën hebben op het gebied van Bouw en Innovatie. Samen met BuildinG organiseert Economic Board Groningen de EBG Pitch, tijdens Thoes, hét evenement waar bouw en bewoners elkaar ontmoeten. De finale zal rond 15:30 uur plaatsvinden! Aanmelden kan middels het formulier hierboven. Meer informatie vind je hier : www.economicboardgroningen.nl/ebgpitch.