De drie ‘mooiste bedrijven van Winsum’ zijn bekend!

sep 19, 2020 | Algemeen

Eetcafé J&A, Family ’t Centrum en GAAF! Bloemen en Mode zijn door de jury geselecteerd als de drie finalisten voor de verkiezing ‘het mooiste bedrijf in het mooiste dorp’. Tot en met 14 september kon iedereen een bedrijf uit Winsum nomineren. Uit de maar liefst 1600 (!) inzendingen heeft de jury drie finalisten geselecteerd. En nu is het publiek aan de beurt: iedereen mag stemmen op zijn/haar favoriet. De finalist met de meeste stemmen krijgt €5.000 om te besteden aan zijn/haar bedrijf.

Economic Board Groningen organiseert samen met Ondernemersvereniging Winsum de verkiezing ‘Het mooiste bedrijf in het mooiste dorp’. Hiermee wordt ingespeeld op de benoeming van Winsum tot mooiste dorp van Nederland.

Drie finalisten

De jury, bestaande uit Eltjo Dijkhuis (wethouder gemeente Het Hogeland), Henk Sok (directeur Top Installatiegroep en voorzitter Ondernemersvereniging Winsum) en Erik Doorenspleet (accountmanager Economic Board Groningen), heeft drie finalisten geselecteerd. De jury heeft een keuze gemaakt op basis van een aantal beoordelingscriteria. Volgens het juryrapport onderscheiden de drie finalisten zich onder andere op het gebied van innovatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ook dragen deze ondernemers op een positieve manier bij aan de bedrijvigheid en leefbaarheid in het dorp.

Publiek kiest de winnaar

Na de bekendmaking van de drie finalisten is het weer de beurt aan het publiek: zij kiezen de uiteindelijke winnaar. Ook deze ronde vindt online plaats, zodat iedereen de kans krijgt om te stemmen. Iedereen kan tot en met 29 september 12.00 uur stemmen op zijn/haar favoriet. Dit kan via ebgn.nl/mooistebedrijf

Deze verkiezing is bedoeld voor ondernemers in Winsum. Economic Board Groningen is opgericht om de werkgelegenheid en bedrijvigheid in Noord- en Midden-Groningen te stimuleren. Ondernemers kunnen gebruikmaken van geld en advies. Ook nu, tijdens de coronacrisis, kunnen ondernemers bij EBG terecht, o.a. voor webinars, online sessies, de EBG AdviesregelinG en persoonlijk advies. Het team van Economic Board Groningen werkt met veel plezier vanuit Winsum.