BNR live vanuit Groningen, kom ook!

nov 15, 2017 | Algemeen

Nog niet aangemeld voor het Ondernemersevent Groningen op 17 november met live uitzendingen van BNR? Doe dat dan snel, want vol = vol!

De Economic Board Groningen (EBG) en GROEIfonds heten u van harte welkom bij Ondernemersevent Groningen tijdens de Dag van de Ondernemer op vrijdag 17 november in BuildinG.

In Groningen zijn de kansen nu groter dan ooit. EBG werkt samen met ondernemers en andere partijen om kansen te verzilveren. Dat maakt ons trots en daar mag heel Nederland van meegenieten.

Programma

Vanaf 09:30 uur Ontvangst gasten

10:00 – 12:00 uur  Live uitzending BNR Zakendoen
Live uitzending met succesvolle verhalen uit de regio en de kansen voor ondernemers in Groningen met BNR presentatoren Annette van Soest en Thomas van Zijl. 

12:00 – 13:00 uur Lunch en ontvangst gasten middagprogramma

13:00 – 14:15 uur Off air BNR Zakendoen en GROEIfonds
Hoe pakt het GROEIfonds uit in de praktijk? Speciaal voor ondernemers alle ins en outs van het GROEIfonds, gepresenteerd door Annette van Soest en Thomas van Zijl. Aan het woord de investeringsmanagers, maar ook ondernemers die vertellen hoe het GROEIfonds hen heeft helpen groeien. De andere aantrekkelijke regelingen van EBG komen aan bod en na de uitzending is er tijd om door te praten met de investeringsmanagers van het GROEIfonds. Bent u ondernemer en wilt u kijken voor welke financiële middelen u in aanmerking komt? Meld u dan aan!

14:15 – 14:45 uur Pauze 

14:45 – 16:00 uur ‘Oei, ik groei!’ (i.s.m. VNO-NCW, MKB-Nederland Noord en SNN)
In het kader van de Dag van de Ondernemer nodigen VNO-NCW, MKB-Nederland Noord, SNN en EBG u uit voor ‘Oei, ik groei!’. Tafelheer Arno van der Heyden ontvangt tijdens onze eigen versie van De Wereld Draait Door (DWDD) diverse bekende en onbekende gasten uit het noorden; een mix van bestuurders en ondernemers met hun visie over de economische ontwikkelingen in onze regio en hoe we elkaar kunnen versterken. En natuurlijk schuift ook Wilfred Genee nog even aan!

16:00 – 18:30 uur The Friday Move met Wilfred Genee
Het wekelijkse opstapje naar het weekend, live met Wilfred Genee. Onder het genot van een borrel en hapje kunt u luisteren, netwerken en genieten tijdens de grootste vrijdagmiddagborrel van het Noorden.

U kunt zich hier online aanmelden en aangeven welke onderdelen u wilt bijwonen.