Aanmelding EBG Pitch nu geopend!

aug 31, 2017 | Algemeen

Vandaag is de aanmelding voor EBG Pitch van start gegaan! Ben jij student, of heb jij een mkb-bedrijf of startup? En heb jij een goed idee met 5G! Meld je dan nu hier aan voor EBG Pitch, vóór 18 september, en maak kans op € 20.000 voor de uitwerking van jouw idee. De winnaar krijgt bovendien de mogelijkheid om zijn of haar idee te testen in ons 5G Lab, dé proeftuin voor 5G.

Lees hier verder als je meer wilt weten over EBG Pitch en hoe je je kunt aanmelden.

EBG Pitch – de 5G editie

EBG Pitch biedt (potentiële) ondernemers met een goed idee een podium. Deze tweede editie staat volledig in het teken van 5G, de nieuwste generatie mobiel internet. Dit supersnelle internet biedt oneindig veel toepassingsmogelijkheden en kansen voor het Internet of Things. De technologie is pas vanaf 2020 commercieel verkrijgbaar, maar wij zijn nu al op zoek naar ideeën voor mogelijke toepassingen.

Pitchers live in actie zien?

EBG Pitch vindt plaats op 19 oktober tijdens Trendship in Martiniplaza, hét event voor de Noordelijke top van de zakenwereld, met focus op de nieuwste technologie, (digitale) trends en business innovatie. Wil je onze pitchers live op het podium zien en meebeslissen wie er met € 20.000 naar huis gaat? Aanmelden als bezoeker doe je hier.  

Het pitchevent duurt van 11.00 tot 13.00 uur (incl. lunch) en is gratis te bezoeken wanneer je je hiervoor aanmeldt. Na je aanmelding ontvang je bovendien een persoonlijke code om je ticket voor Trendship gratis te bestellen.