5Groningen presenteert ‘5G in het MKB’ tijdens Conferentie Nederland Digitaal

feb 3, 2021 | Algemeen

Op 9 februari presenteert 5Groningen ‘5G in het MKB’ tijdens de Conferentie Nederland Digitaal. 5Groningen is een initiatief van Economic Board Groningen. Drie ondernemers vertellen over hun bedrijf en over de 5G-pilots die ze uitvoeren samen met partners van 5Groningen. Drones die zelfstandig voorraden tellen, een slimme aardappel en een 5G digitale scheurmeter. Je kunt je gratis aanmelden om de presentatie online bij te wonen.  

Wat kan 5G betekenen voor ondernemers? Arno Bruining van Arox Smart Technologies, Arjen Miedema van StabiAlert en Vincent Huisman van Croptimise worden 9 februari geïnterviewd door Rian van Diedenhoven van 5Groningen. Aan de hand van videobeelden vertellen zij over hun bedrijf en over de toepassing die zij testen met 5G. De ondernemers vertellen over hun innovatie en lichten toe hoe ze deze hebben bereikt. Zo komt ook aan bod welke obstakels zij eventueel tegenkwamen en welke oplossingen ze hiervoor bedachten. Het publiek kan live vragen stellen.

Doelgroep

De sessie ‘5G in het MKB’ is bedoeld om ondernemers te inspireren en om diverse partijen te informeren, zoals beleidsmakers, subsidieverstrekkers en bedrijfsadviseurs.

Conferentie Nederland Digitaal

Tijdens de jaarlijkse Conferentie Nederland Digitaal werken overheden, bedrijven, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties aan opschaling van innovatie, ruimte voor talent en de bescherming van publieke waarden en veiligheid. De conferentie vindt van 8 t/m 10 februari 2021 volledig online plaats.

Tijd en praktische informatie

De sessie van 5Groningen vindt plaats op dinsdag 9 februari van 15.00 tot 15.45 uur. Het is onderdeel van de sessie ‘Digitale Connectiviteit’.

Aanmelden

Ga naar deze website voor meer info over het programma en gratis aanmelden: https://www.nederlanddigitaal.nl/conferentie-nederland-digitaal