‘Vaart maken met internationalisering’ drukbezocht en inspirerend samenzijn in de eemshaven

jul 4, 2022 | GroBusiness

We kijken terug op een fantastisch evenement in de Eemshaven. Met ruim 120 deelnemers en gasten aan boord hebben we gezamenlijk vaart gemaakt met internationalisering. Een korte terugblik op de middag.

🟢Dagvoorzitter Gijs Nillessen introduceerde IJzebrand Rijzebol van de Provincie Groningen en Kees Tuin van GroBusiness
🟢Met sprekende praktijkvoorbeelden van OPHTEC BV/Erik Jan WorstRusthoven Verkeerstechniek BV/Martin Nanninga en Paviljoen Overdiep/Jenz Verbogt.
🟢 Gevolgd door inspirerende sessies van Jan Jacob Hilberdink MSc/Exportclub Noord en Tom Smit/Score BVBram Kruijt/Oranjewoud Export Academy en Alex van GinnekenFrans ArkemaJenz VerbogtRens KalsbeekEdwin van der Woude en Wessel de Vries.
🟢 Moderator Gijs Nillessen ging vervolgens met Bart Cunnen, eigenaar Holland Norway Lines, in gesprek over de aanloop en het succes van de organisatie. Deelnemers konden vervolgens genieten van een rondleiding en een kijkje achter de schermen op de MS Romantika.
🟢 Tot slot stond de (Noorse) zalm en de Hollandse tomatensoep klaar, samen met een drankje en een goed gesprek met nieuwe en oude contacten uit het Groninger ondernemersleven.

De prachtige foto’s zijn gemaakt door fotograaf Stella Dekker uit Groningen stad. Het drukwerk is door DePrint uit Winsum verzorgd. Eventorganisatie door de gedreven Tanja Bootsman uit Delfzijl. We bedanken tot slot het hele team van Holland Norway Lines/Bart Cunnen. Hospitality op z’n best.

GroBusiness is een programma van Economic Board Groningen.