Uitgelicht: Smart Industry Assessment

okt 7, 2021 | GroBusiness

Wil je ook slimmer, efficiënter en goedkoper produceren, maar weet je niet waar je staat? Meld je dan aan voor de Smart Factory Assessment voor bedrijven in de maak- en procesindustrie. GroBusiness is een van de partijen van Smart Industry Hub Noord die deze Assessments zorgvuldig uitvoert. Het biedt handvaten en concrete acties, specifiek voor jouw organisatie, om stappen te maken door te digitaliseren en automatiseren. Meer informatie over het assessment en de mogelijkheid om je aan te melden vind je op https://smartindustry.nl/diensten/assessments/smart-industry-assessmen

Smart Industry Hub Noord

Smart Industry biedt veel kansen voor de industrie en daarom hebben 12 onafhankelijke en professionele partijen, die nauw verbonden zijn met de praktijk en belangen van de ondernemers, hun krachten gebundeld. EBG, samen met GroBusiness, is één van die partijen.

Of je nu net begint met te leren over Smart Industry of je zit al volop in de transitie: iedereen kan gebruik maken van de diensten van de Smart Industry Hub Noord. Naast het Assessment is er nog een breder dienstenaanbod.  Via het Smart Industry Netwerk leer je bedrijven in vergelijkbare uitgangsposities en Solution Providers kennen. Om je aanpak te concretiseren is er het Stappenplan en de Versneller. Masterclasses en Webinars zorgen voor een verdieping op een specifiek transformatiegebied. Maar ook voor ambitieuze bedrijven die partners, faciliteiten of oplossingen zoeken om te vernieuwen en koplopers die mee willen doen in EU-projecten biedt de Smart Industry Hub Noord ondersteuning.

Investering

De diensten van Smart Industry Hub-Noord worden kosteloos aangeboden aan Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Meer weten over de Smart Industry Hub? Kijk dan op www.sih-noord.nl