Man staat naast forum in Groningen en kijkt in de verte

Groeien met sales en marketing?

Hoe groei ik door sales en marketing in te zetten?

Hoe identificeer ik mijn ideale klant? Wat zijn de beste methoden om mijn doelgroep te bereiken? Hoe verbeter ik mijn online zichtbaarheid en vindbaarheid? Hoe kan ik social media effectief inzetten voor mijn bedrijf? Hoe onderscheid ik me van mijn concurrenten? Hoe kan ik mijn unieke verkoopargument (USP) benadrukken? Hoe bouw ik langdurige relaties op met mijn klanten?

Allemaal hele relevante vragen voor jou als ondernemer wanneer je wilt groeien met je bedrijf.

Sales en marketing zijn geen kostenpost

Het antwoord op deze vragen vergt wat denkwerk, sparren met collega’s of externe experts en ook keuzes maken. Het investeren van tijd en geld in sales en marketing is geen kostenpost, maar een strategische om jouw onderneming naar nieuwe omzet en nieuwe markten te brengen.

Door te focussen op marketing vergroot je niet alleen de zichtbaarheid van je bedrijf, maar creëer je ook een krachtig merk dat vertrouwen opwekt bij potentiële klanten. Het aantrekken van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten wordt mogelijk gemaakt door doordachte marketing- en salesinspanningen, wat uiteindelijk leidt tot een toename van de omzet.

We helpen je op weg

Een slimme strategie op het gebied van marketing en sales stelt je in staat om je te onderscheiden van de concurrentie en je positie in de markt te versterken. Laat meetbare resultaten je gids zijn en stuur je inspanningen voortdurend bij voor maximale impact.

Wij helpen je graag de eerste stappen te zetten naar effectievere sales en marketing. We hebben een groot netwerk om je te verbinden aan de juiste partijen, die bij jouw bedrijf passen.

Wil jij sparren over de potentie van sales en marketing? Neem contact met ons op of bel rechtstreeks één van onze themaspecialisten.

Frans Arkema

Frans Arkema

mkb verkenner, themaspecialist bedrijfsvoering & marktbewerking

Irene van Wijhe

Irene van Wijhe

mkb verkenner, themaspecialist duurzaamheid

John Sportel

John Sportel

mkb verkenner, themaspecialist digitalisering & ICT

Waar kunnen we je mee helpen?

Binnen ons team werken we met specialisten, daarnaast onderhouden we een netwerk met externe experts. Bekijk met welke thema's we allemaal werken!

Financieren

Groeien

Innoveren

Ondernemen

Internationaal

Verduurzamen

Personeel

Sales & marketing