Man staat naast forum in Groningen en kijkt in de verte

Bedrijfsvoering verbeteren?

Je wilt je bedrijfsvoering verbeteren

Wil je aan de slag met je businessplan, je positionering of je bedrijfsprocessen? Als je eens met een onafhankelijk specialist wilt praten over je bedrijf, dan ben je bij GroBusiness aan het juiste adres. Onze specialisten gaan graag met je in gesprek en verwijzen je door naar experts of brengen je in verbinding met andere ondernemers. Ook wijst GroBusiness je de weg naar de beschikbare fondsen, regelingen en mogelijkheden in de provincie Groningen en daarbuiten.

Bedrijfsplannen waarmaken

Als ondernemer streef je naar een goed financieel resultaat, tevreden klanten en een goede sfeer op de werkvloer. In een businessplan (of bedrijfsplan) beschrijf je wat je met de verschillende onderdelen van je bedrijf wilt bereiken en hoe je dat gaat doen: de markt, het verdienmodel, financiën, medewerkers en marketing. Je denkt na over het waarom, wat en hoe en je legt de strategie van je bedrijf vast. Deze beoordeel je regelmatig en pas je aan wanneer nodig. Ben je op zoek naar iemand om mee te sparren of heb je hulp nodig bij het uitwerken of up-to-date brengen van je businessplan of je propositie? De ervaren specialisten van GroBusiness denken graag met je mee.

Aantrekken en behouden van goed personeel

Een belangrijke succesfactor voor je bedrijf zijn je medewerkers. Het vinden van goed geschoold (technisch) personeel is een veelgehoord probleem. Sommige bedrijven bieden hun personeel een interne opleiding. Heb je moeite om geschikte medewerkers te vinden? Of wil je investeren in de opleiding van je personeel, maar weet je niet hoe?

Wij verbinden de initiatieven die er al zijn op dit gebied en kunnen je in contact brengen met andere ondernemers of organisaties.

Familiebedrijven

Heb je een familiebedrijf? Dan sta je waarschijnlijk met regelmaat voor moeilijke keuzes. Want er spelen niet alleen zakelijke belangen, ook familieverhoudingen spelen een belangrijke rol. Hoe behoud je harmonie in de familie en in het bedrijf? Hoe maak je keuzes bespreekbaar? Denk aan verandering in bedrijfsvoering, het aannemen van extern management, bedrijfsopvolging, verkoop van het bedrijf, het overnemen van een (familie)bedrijf of een fusie.

Neem contact op

Ben je ondernemer in de provincie Groningen en wil je aan de slag met je bedrijfsvoering? Onze specialisten denken graag met je mee. Ook kunnen zij je informeren over de regelingen en financieringsmogelijkheden waar je als ondernemer gebruik van kunt maken. GroBusiness helpt jou als ondernemer verder, zonder kosten en altijd vrijblijvend. Neem contact op via 085 – 4010231 of info@grobusiness.nl.

Waar kunnen we je mee helpen?

Binnen ons team werken we met specialisten, daarnaast onderhouden we een netwerk met externe experts. Bekijk met welke thema's we allemaal werken!

Financieren

Groeien

Innoveren

Ondernemen

Internationaal

Verduurzamen

Personeel

Sales & marketing