Man staat naast forum in Groningen en kijkt in de verte

Internationaal ondernemen?

Zaken doen over de grens

Je organisatie heeft internationale plannen. Er zijn kansen gezien, nu is het tijd voor actie. Maar waar begin je als nationale speler uit Groningen? Wij helpen je graag verder.

MKB Groningen gaat internationaal

Met Duitsland om de hoek worden er veel internationale zaken gedaan vanuit Groningen. Heeft jouw organisatie plannen in deze richting? Of richt je je op een ander land dan Duitsland? We denken graag mee met de mogelijkheden die er liggen voor jouw organisatie.

Financiering voor internationale groei

Groeien kost geld. Als je groei wilt realiseren is het nodig om te investeren in bijvoorbeeld machines, materiaal of personeel. GroBusiness denkt graag met je mee en kan je in contact brengen met specialisten die helpen bij het opstellen van je bedrijfsplan of financieringsplan. Ook kunnen onze specialisten helpen bij het vinden van passende financieringen en regelingen in de provincie Groningen.

Klaar voor de start? Neem contact op

Ben je ondernemer in de provincie Groningen en heb je advies of ondersteuning nodig met betrekking tot internationaal ondernemen? Onze specialisten denken graag met je mee en informeert je over de regelingen en financieringsmogelijkheden waar je als ondernemer gebruik van kunt maken. Daarnaast kunnen zij je doorverwijzen naar specialisten en organisaties in onze regio. De adviesgesprekken vanuit GroBusiness zijn kosteloos. Neem contact op via 085 – 4010231 of info@grobusiness.nl.

Wessel de Vries

Wessel de Vries

mkb verkenner, themaspecialist internationaal ondernemen

Waar kunnen we je mee helpen?

Binnen ons team werken we met specialisten, daarnaast onderhouden we een netwerk met externe experts. Bekijk met welke thema's we allemaal werken!

Financieren

Groeien

Innoveren

Ondernemen

Internationaal

Verduurzamen

Personeel

Sales & marketing